Autor |
Poruka |
NarodniHeroj Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Poštovanje ekipa.....
kolega i ja smo razmisljali..... kad vec imamo internet scenu koja sadrzi ovoliko ljudi koji se medjusobno vecinom ne znaju, da napravimo neku RL igricu koja bi nam priustila nova poznanstva ali i pruzila malo neobavezne zabave....
Mi smo je nmazvali TAG, a sastoji se od toga da se igramo Hitmana po gradu.....
Dakle svatko zdrijebom dobije zrtvu, koja je poznata samo njemu.... i zatim je mora 'ubiti' na nacin oko kojega se mozemo dogovoriti (mi smo mislili vodom)... igra ima gameadmina koji pazi da je sve po pravilima.....
mislili smo da bi gameadmin pružao informacije o žrtvi ljudima koji ju moraju ubiti.... dakle, to bi bila fotka, ime, prezime, dio grada u kojemu zivi, zaposlenje/skola....
nakon sto se ljudi prijave zrtve se dodjeljuju nasumicno, brzinom kojom hitman ubija. tko zadnji, njegova pobjeda.....
dakle, sto mislite.... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ne vidim se baš kako trčim po gradu i zalijevam ljude vodom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..da li vrijedi ako tu osobu uhvati negdje pljusak pa sama pokisne..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
pa i ti si necija zrtva blesane dakle, kisa padne, game over lloll |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...jel i Hitman bježni od kiše?...ili je prilagođena verzija?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
NarodniHeroj je napisao/la: ›
pa i ti si necija zrtva blesane dakle, kisa padne, game over lloll
|
...ne znam da li su ti rekli......al kišobran i kabanica je vec odavno poznata stvar..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
dakle, nema zainteresiranih |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...paaaa...mislim da ne bash... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
meni se ideja čini odlična i onako su mi sve kompjutorske igrice dosadne i baš sam razmišljala kako bi zagrizla samo ako bi se nešto slično igralo u 3D.. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
oću i ja da sudjelujem |
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ti i tvoj kolega slobodno trčite po gradu i zaljevajte ljude, ali ja ne mislim nikog zalijevat kantom vode, a ni da se mene zaljeva |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
anakonda
|
...mislim da bi budućnost onog tko bi me zalio vodom bila vrlo neupitna...u maniri jedne zmije... |
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ja sam za... hoćemo pucati pištoljima na vodu??? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
|
TOO EKIPA, ma nije bitno kontam... a za pocetak je dosta nas par..... moze bilo sto, naravno nemojte pretjerivati pa nositi kante vode sa sobom.... oce neko od vas skeptika biti game admin? |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma pištolje na vodu i udri.... al kak dokazat da smo nekog sredili*? |
|
|
|