Ne postoji ta ograda, ne postoji taj zid, ne postoji to teziste automobila koje zena nece moci prebaciti u svoj fizikalni sustav... a, tamo je sve moguce!
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..." Elvis Presley, 1956.
...mislim, nema veze što se ovo moglo desiti svakom frajeru, ipak je odlično...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
goose je napisao/la: ›
jesi ti onaj daniel sto tvrdi da nije gej???
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
game je napisao/la: ›
hvala bogu na muškim vozačima...šta bi jadne retardirane žene bez njih koji ni gaće oprat ne znaju!!
Budimo realni... postoji li ikoji drugi rod ili vrsta kod koje jedinka, koja bi mogla sluziti kao balast za brodove, uspije okrenuti auto na krov pri 20tak km/h?!?
....s obzirom na moje iskustvo na cesti.....vjerujte da sam vidio i gorih situacija....i to baš pri malim brzinama.....ova snimka djeluje smiješno.....al vjerujem da nitko ne bi volio da se nešto slicno desi nekome od nas......
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): ›
Budimo realni... postoji li ikoji drugi rod ili vrsta kod koje jedinka, koja bi mogla sluziti kao balast za brodove, uspije okrenuti auto na krov pri 20tak km/h?!?
;-)
Nisam siguran za rod i vrstu, al znam za pasminu zvanu Sjeverno-baranjska populacija vozača je to u stanju i pri manjim ubrzanjima. BTW na ranijim topicu postoji i fotografija.
Heeeloooou, očito je po izvoru video klipa da se radi o muškoj uroti. Vozač je jamačno bio muškarac, a žena koja izlazi iz auta se prodala za šaku škuda.