Autor |
Poruka |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
kao prvo evo link na članak: http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=8&ID_VIJESTI=68843
sad komentar: kakva glupost od teksta, dolje potpisan autorica trebala bi se okaniti pisanja za novine i baciti na sociologiju (vidi se da je to zanima, doduše na isti način na koji i babe na pijacu); mislim stvarno mi nije jasno kako je za cijeli slučaj imalo bitno da je dečko oko kojeg su se cure zakačile punker??? wtf???? i to još napisano u naslovu!!! i ponovljeno u tekstu nekoliko puta!!! što, ako si cure prerežu tetive, izbodu, iliti što ja znam što, to nije tako strašno i glupo ako su to učinile zbog dečka koji je šminker ili onoga koji nosi dreadlockse; iz teksta bi se moglo još i zaključiti da je za cijeli slučaj kriva upravo činjenica što je dečko punker:
"Razlog je isti, samo što se cure nisu potukle zbog djevojke nego zbog - dečka pankera!"
tekst je totalno glup i širi predrasure; ponekada je bolje ne napisati ništa, nego pisati gluposti!
(btw, da se razumijemo, nisam punker)
(ukoliko autorica nije kriva za takav konačni izgled teksta, već je urednik/ica ubacio svoje prste (a toga ima u glasu) - još gore, neka pripazi ispod čega stoji njezin potpis) |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
za naslov je odgovoran urednik. i slazem se da, s ne znam kojom svrhom, u novinama/TV-u često stoji da je netko cigan, srbin, ustaša, punker, homoseksualac... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Za taj dio, da su se potukle zbog punkera, je krivo isključivo swamp...U threadu
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=2631
je rekao
swamp je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka klinka ubola drugu klinku u ruku, radi nekog malog pankera a pile dedino
..bar se nasmiješ u ovom gradu...
|
A novinarka se ufatila toga |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
allein je napisao/la: ›
Za taj dio, da su se potukle zbog punkera, je krivo isključivo swamp...
|
Dodajem u životopis da sam se bavio istraživačkim novinarstvom |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
za naslov je odgovoran urednik. i slazem se da, s ne znam kojom svrhom, u novinama/TV-u često stoji da je netko cigan, srbin, ustaša, punker, homoseksualac...
|
totalno se slazem s tobom |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
swamp je napisao/la ( Pogledaj post): ›
allein je napisao/la: ›
Za taj dio, da su se potukle zbog punkera, je krivo isključivo swamp...
|
Dodajem u životopis da sam se bavio istraživačkim novinarstvom
|
I da je tvoje istraživanje potaklo novinske napise u više dnevnih listova u Hrvatskoj |
|
|
|
|
|
peaches_lorka
Ukupno postova: 58 Spol: Žensko
|
uhvatili ste se tog incidenta ko" pijane babe krunice.nadam se da se ovaj vikend bude nešto drugo dogodilo pa da se ostavite usaftano stare teme i komentara,članaka , i topica oko nje.
ne znam zašto sam uopće ulazila u ovu temu.?!pa da vam kažem da je DOSTA(stara INF.) |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
EKSKLUZIVNO: Babe Srpkinje iz Klise uhvatile pankera u krađi pilića i pozvale lokalne pedere da ga izjebu u guzicu te prepuste Ciganima da ga prodaju u belo roblje |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
peaches_lorka je napisao/la: ›
uhvatili ste se tog incidenta ko" pijane babe krunice.nadam se da se ovaj vikend bude nešto drugo dogodilo pa da se ostavite usaftano stare teme i komentara,članaka , i topica oko nje.
ne znam zašto sam uopće ulazila u ovu temu.?!pa da vam kažem da je DOSTA(stara INF.)
|
Ja mislim da je ovo borna pisala ......peaches_lorka je borna..... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Ja mislim da je ovo borna pisala ......peaches_lorka je borna.....
|
moraš pazit što pričaš da te ne bi sačekala negdje u mraku |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
CAROLINE
Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
he, he... slazem se da je text totalno blesav...
kojeg li soka!!!??? sta i curice se tako ponasaju??? Ma ne..., nemoguce. To je samo musko ponasanje. Nemaju ljudi pojma, na zalost.
nema sanse da su uz to jos bile i pijane ko' majke...ne...nema sanse, alkoholiziranje ne dolikuje mladim curicama...
ali...hm...ako bolje razmislimo, mozda ipak ima tu nesto...ako su se potukle oko decka PANKERA, onda mozda...mozda ipak jesu nesto i popile jer tako zive ti "strasni pankeri"...
Moje pitanje na kraju svega je : Zna li netko koliko godina ima autorica texta? 66?
"Osjecani ne odobravaju takvo ponasanje...". Ma nemoj mi rec' |
|
|
|
|
|
peaches_lorka
|
euchrid je napisao/la: ›
|
moraš pazit što pričaš da te ne bi sačekala negdje u mraku
|
moram te razočarati ,ipak nisam ali ste zaista dosadnjikavi oko fajta.umjesto da komentiraju muziku koja je svirala ili nešto slično zanimljivo oni u svakom topicu natuknu....da ne ponavljam. |
|
|
|
|
|
peaches_lorka
|
euchrid je napisao/la: ›
|
moraš pazit što pričaš da te ne bi sačekala negdje u mraku
|
moram te razočarati ,ipak nisam ali ste zaista dosadnjikavi oko fajta.umjesto da komentiraju muziku koja je svirala ili nešto slično zanimljivo oni u svakom topicu natuknu....da ne ponavljam. |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
peaches_lorka je napisao/la: ›
moram te razočarati ,ipak nisam ali ste zaista dosadnjikavi oko fajta.umjesto da komentiraju muziku koja je svirala ili nešto slično zanimljivo oni u svakom topicu natuknu....da ne ponavljam.
|
odakle ti ideja da je muzika koja je svirala bila zanimljiva?? |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
|
|