Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la: ›
A kako reci curi da lose pusi?
Kako pitat curu jel prdi?
Kako pitat...kako reci... Jel ovo postaje teenage forum?
|
Žene prde?!?!?!?!?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kad smo vec kod zenskog prdeza, jesam li ja jedini koji je primjetio da iz socnih, tvrdih guza uvijek izlazi onako - visok i zvonak pitch?
A kako reci curi da lose pusi?
|
Uh... "pazi na zube", "ne znam kako pusis svom decku, ali ja volim ritmicnije i drki ga malo dok to radis", "radi jezikom, nije glava za dzaba vagina s mozgom"...
Citat: ›
Kako pitat curu jel prdi?
|
"Hoce mi izgoriti kauc ako se ufuljis u njega?"
Kako pitat...kako reci... Jel ovo postaje teenage forum?
|
A, jesi matori kenjac... ;-)
K'o da si se ti rodio pametan i sveznajuc...
Cisto da budemo ontopic - najgora situacija mi je kad bih se ujutro ljubio, mazio i cepao, jos onako topao, opusten, mmmm... a osjetim da sam sebi smrdim iz usta... uhh... kako paradoksalna situacija... kad operem zube - nije to - to... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Žene prde?!?!?!?!?!
|
Sad bi netko tko nije antišovinist poput mene rekao: "Nije ni to najgore, nekad i govore." |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Kad smo vec kod zenskog prdeza, jesam li ja jedini koji je primjetio da iz socnih, tvrdih guza uvijek izlazi onako - visok i zvonak pitch?
|
Hehehe, nisam primjetio, odnosno, ne raspolažem dovoljno velikim statističkim uzorkom.
Ali svjedok sam mnogih podmuklih tihomira iz sočnieh, mladjieh guza ;-)
Jedan je bio i iz vegetarijanske guze - a to, vjerujte mi na riječ - ne želite doživjeti
"Hoce mi izgoriti kauc ako se ufuljis u njega?"
|
Cisto da budemo ontopic - najgora situacija mi je kad bih se ujutro ljubio, mazio i cepao, jos onako topao, opusten, mmmm... a osjetim da sam sebi smrdim iz usta... uhh... kako paradoksalna situacija... kad operem zube - nije to - to...
|
Uh, da... Najneugodnija situacija mi je kad me cura probudi u, recimo, nedjeljno jutro... Oboje mamurni (o smradu i okusu onog nečeg u čvaljama nećemo), a ona bi se ljubila i sve. UGH!
Skužio sam da čaša vode koju slijedi čaša mlijeka pomaže u neutraliziranju raznolikih okusa tjelesnih fluida nakon subotnje noći, al' svejedno. Najbolje odmah s njom pod tuš i četkicu za zube u ruke (oboje) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uh... "pazi na zube", "ne znam kako pusis svom decku, ali ja volim ritmicnije i drki ga malo dok to radis", "radi jezikom, nije glava za dzaba vagina s mozgom"...
|
Decku...
Pa zar uvijek mora biti necija zena/cura u pitanju?
A, jesi matori kenjac... ;-)
K'o da si se ti rodio pametan i sveznajuc...
|
Sigurno nisam postavljao takva pitanja
Cisto da budemo ontopic - najgora situacija mi je kad bih se ujutro ljubio, mazio i cepao, jos onako topao, opusten, mmmm... a osjetim da sam sebi smrdim iz usta... uhh... kako paradoksalna situacija... kad operem zube - nije to - to...
|
Pred necije zene/cure?
Zamisli...izmislili su efektu.. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Leteci mungos
|
Zamisli...izmislili su efektu..
|
Da, fino ju izvucen ispod jastuka, prozvacem i onda ribi kazem "e, ajd da ti ju ispljunem u usta pa ju ti zgutaj, meni su nesto crijeva prazna, ne zelim komplikacije"... ;-) Da, divno... |
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Neee, uzmeš dvije i jednu njoj pljucneš usta... Možda upali.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Leteci mungos
|
Janis je napisao/la: ›
Neee, uzmeš dvije i jednu njoj pljucneš usta... Možda upali....
|
Mnjah, nekako mi je draze imati set neotpakiranih cetkica u rezervi... steta sto to ritualno jutarnje pranje zuba ubije onaj miris i onu toplinu koje zena spavanjem nakupi... |
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Onda ti preostaju pepermint bomboni! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ako se ne možete s nekim ljubiti odmah nakon buđenja (ili još bolje tijekom njega)... možda spavate s krivom osobom ljubljenje za dobro jutro je mmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
CatCloe je napisao/la: ›
ako se ne možete s nekim ljubiti odmah nakon buđenja (ili još bolje tijekom njega)... možda spavate s krivom osobom ljubljenje za dobro jutro je mmmmmmmmm
|
Njah, njah... ne smeta meni toliko njen zadah, vec sam samokritican prema svom... ;-)
Zene ujutro imaju poseban miris... kako da se preko noci u njima nakuplja nekakva energija pičnog vaba... pa me vabi i vabi... ;-) |
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
Jebena situacija je i kad pod pauzom, oko 11am, mrkneš ćevape u Zelenom valu... a gospojica te navečer, ohoho poslije Dnevnika, pita - a jesil' ti to možda jeo ćevape? (dakako, praveći gadljivu grimasu kao da sam jeo, tjedan dana mrtve, sirove štakore) |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Definitivno ima nekih koje se ne znaju ljubit, jedino ako ti voliš da ona samo malo otvori usta |
|
|
|
|
|
|
|