eto me s treninga...
a je danas bila sauna...
šta sam ono još htio reći...
ONo što piše za slijepe osobe..... hmmmmm, a čuj, slijepe su , a slijepci imaju izoštrena druga osjetila, tako da polazište može biti točno, ali ja bih rekao da osoba koja je slijepac i početnik će se DOBRANO namučit da nešto od sebe napravi. Te osječaje zapravo imaju majstori, i oni bi se mogli boriti zatvorenih očiju ( ako su u kontaktu s nekim) (to možda viđate u filmovima). Ali da slijepac postane majstor od počeka...... ne bih rekao, a i da postoji 1, jedan ko nijedan.
EE ima još jedna tajna, mi uopće ne letimo zrakom (kao u filmovima).
-A ono što si čitao o ubijanju .... bajka.
svaki pokret kad se primjeni na osjetljivo mjesto te može ubit, to bi čisto trebalo da ovisi o onome tko upravlja pokretom. A na kraju krajeva, smrt ni nije najgore što te može zadesit. Šta da hodaš bez oka, ili oba, ili sa slomljenom 1 ili 2 ruke (koje više nećeš moć korstit), ili isto tako nogom. ILi hodaš i misliš da ti je dobro, a umreš za pola sata, jer nisi skužio unutarnje krvarenje. Ili još gore, hodaš i umreš i ništa nisi skužio.
Ima pokreta koji su tako brzi da ih ne možeš ni vidjet.
Inače ovo se uči, eto, iz zabave, a ne zato da bi se primjenjivalo. Jer da bi ti nešto uspjelo moraš ga dobrano vježbat nekoliko mjeseci, samo to. I onda uvježvaš to, a drugo ti zakržlja...pa onda drugo, pa prvo i tako se stalno vrtiš.
-Zašto je ovo uopće zanimljivo_ A eto, ima ljudi koji hoće napraviti savršeni pokret i onda se muče. I prilikom analiziranja tog pokreta jako razmišljaš o njemu, kojim putem, kojim smijerom, koji se mišići za njega koriste, koji smetaju...kojim putem ide šaka, kojim lakat, zašto je lakat važan a šaka nije. Tako da 1 pokret traje i po 5 minuta.
Da vas više ne davim.. ovako
U 9. mjesecu će biti ponovo upisi i onda ću smjeti staviti adresu gdje smo.
Primit će se 10 novih učenika, tako da nas bude 30, i onda se više neće primati.