Autor |
Poruka |
mrv@-1 Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
to zvuči opasno razbiju ti zube nos vrat stvarno se čovjek zabrine kakvih vještina ima i još ti to naplate
stručni treneri nije ni čudo što vas je malo koliko godišnje pogine na treningu ah da svake godine primate petoricu pa i nije neki broj minimalni gubitci svaka čast |
|
|
|
|
|
Dr@zen
Ukupno postova: 46 Lokacija: Os Spol: Muško
|
to se rijetko i slučajno dogodi
osim toga, tako je sigurno na svim vještinama
prošli tjedan sam gledao ninđe, oni imaju još grublji trening od nas. |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
mrv@-1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
to zvuči opasno razbiju ti zube nos vrat stvarno se čovjek zabrine kakvih vještina ima i još ti to naplate
stručni treneri nije ni čudo što vas je malo koliko godišnje pogine na treningu ah da svake godine primate petoricu pa i nije neki broj minimalni gubitci svaka čast
|
ma mi smo ti dobri mi se ne tučemo propagiramo mir i ljubav |
|
|
|
|
|
domi Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
vidi, vidi, jos ima pametnjakovica koji pricaju o skoli, šef ce biti sretan kada mu kazem |
|
|
|
|
|
|
domi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vidi, vidi, jos ima pametnjakovica koji pricaju o skoli, šef ce biti sretan kada mu kazem
|
a jesi pametan ne kontaš sprdnju. Baš sam se napričao o školi jedino nisam rekao kako super laminate imamo. |
|
|
|
|
|
mrv@-1 Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
u svoj toj priči nema bolje vještine ili sporta postoji samo tko više trenira i ulaže truda taj je bolji, jedino u borilačkim sportovima nema talenta već rad rad i rad avanturisti dolaze i odlaze s ciljem da nabrzaka nauče pa nekoga prebiju na sreću to je nemoguće jer takvi ljudi nemaju jaku volju i svima vama koji trenirate u kontinuitetu nekoliko godina svaka čast vas cilj nije nekome se dokazati već se dokazujete sebi a to je cilj
kako sam malo provocirao iskreno se ispričavam moj sport je kickboxing i na našim natjecanjima natječu se pripadnici raznih stilova borilačkih sportova i vještina(karate,tae kwon do, kung fu i dr) ali u glazbenim formama i impresionira njihova vještina u izvođenju formi s oružijem i bez njega cilj naših vještina nije ozljediti druge već poraditi na sebi nažalost u gradu ima trenera koji su zalutali u svjet borilačkog sporta pa im je ono prvo prioritet dovršio bi s citatom iz poznatog filma bruce lee-ja "mi kujemo svoja tijela u vatri svoje volje i vodi svoga znoja" |
|
|
|
|
|
mare04 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
ako se tko sjeti, od ovih koji treniraju kung fu il znaju gdje je klub, doci ovdje ponovno daj molim vas napisite adreu svog kluba, ako i dalje postoji..
hvala.. |
|
|
|
|
|
Dr@zen
Ukupno postova: 46 Lokacija: Os Spol: Muško
|
ima ima
iako nisam bio bar mjesec dana..
ne stignem
a sad se razbolio.. |
|
|
|
|
|
mare04 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
haj, molim te napisi adresu tog kluba..
nova sam u osijeku, tak da ne znam gdje je..
i ako ti se da napisi nak osnovne informacije o klubu.. (kad se moze doci, koliko su treninzi, glavno: primate li cure! i slicno)
htjela bi se prikljuciti u njega jer sam i ranije trenirala pa bi da nastavim..
HVALA |
|
|
|
|
|
danny_boy Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
I ja bih htio doći na trening, vidjeti o čemu se radi i onda donijeti odluku. Pa me zanima tko ima konkretne informacije kada i gdje? |
|
|
|
|
|
martin499 Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Jel mi može netko reći jel postoji kung fu klub u Osijeku |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
moš doć kod mene na par maj gerija.
ja sam čuo da kad je umro brus li da su svi kung fu klubovi u osijeku iz žalosti zatvorili svoja vrata.
tak da moš probat s karateom. |
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|
|
|
danny_boy Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što je to win-chung?
|
Bok! Ja treniram wing chun manje od dva mjeseca i ne mogu ti odgovoriti, ali znam da se primaju novi članovi pa odi, prvi mjesec ti je besplatno.
evo lijep link
http://www.youtube.com/watch?v=JqSWIcDghjk
ovaj iznad mene je lijepo rekao: u vrtiću preko puta Mercatora na bosutskom, pon-sri-pet od 19.30 |
|
|
|
|
|
|
|