Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Predlažem da @Lececi mungos materijal ustupi za obavezna predbračna predavanja. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dooobrooo! kunilingus mi je najjači! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Ugh... ne znam koji mi je bolji, svi su odlicni... Mozda onaj gdje riba nonsalantno eksira punu casu sjemena, i poslije se lagano smijesi. Hmmm... zapravo sve je predobro... genijalno, genijalno! |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Genijalno!
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...to se zove edukacija u teoriji i praksi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
iskreno... tko bi se od vas IKADA u životu odlučio za sex, da je ovo prvo što ste o njemu vidjeli/čuli/saznali??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ................ |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...zauvijek bi mi ostala slika uštogljenje medicinske sestre kako radi fellatio... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
|
CatCloe je napisao/la: ›
iskreno... tko bi se od vas IKADA u životu odlučio za sex, da je ovo prvo što ste o njemu vidjeli/čuli/saznali???
|
Hm, ribama sto nose aparatice za zube bi to zasigurno koristilo. I ozlijedjenim kitama njihovih partnera... ;-)
Ne znam koji mi je filmic bolji... onaj o ljubljenju (odmah sam se sjetio rasprave s foruma), gdje lik kruzi jezikom kroz rupu u kartonu...
Ili onaj gdje "on a cosy evening" ljubavni par uz pucketanje vatre iz kamina, na mrkvi vjezba navlacenje kondoma... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|