Autor |
Poruka |
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto ako netko ima akvarij, grijač ili pumpu trebam za kornjače neka kaze ponudu i cijenu - jedino molim navesti dimenzije akvarija i kapacitete grijača i pumpe i da najvažnije da je sve ispravno .... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
e a sto ce ti pumpa za kornjachu? |
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
kišni čovjek
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... neka nitko ne dira u moj mali dio svemira.. bravo legica - ovako akvarij sam naručio kod staklara, legice thanks na ponudi moram još pogledati cijene - malo su u pet centru skupe pumpe i grijači - no sa popustom bi možda se isplatile - još vidim pa ti se javim...
.... debeli pročitaj http://www.kornjace.net pa češ znati čemu pumpa služi - nije to samo kupim kornjaču pa neka živi u malom terariju sa palmicom .... |
|
|
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
eo jA sam sad prije par dana dobio novi akvarij za dvije kornjače, novo kopno. grijač sam kupio od tetre u pet shopu, i naručio sam vanjski filter ex700 s ljubimac.net.
slike možeš vidjeti na forumu dotične stranice na kojoj sam dosta aktivan, javi se tamo na forum sigurno ćeš dobiti dobrih savijeta
pozdrav |
|
|
|
|
|
legica_os
|
grijači su ti oko 120kn a pumpe su ti 80kn....
Baš sam sad gledala na www.ljubimac.hr ... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
e a sto ce ti pumpa za kornjachu?
|
da ju natjera da izvuče glavu iz oklopa |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
imam ja kornjacu jos uvijek zivu al bez grijaca i pumpe,bila sam kupila termometar za mjerenje temperature vode i razbila ga isti dan ili nakon par dana, vise se ne sjecam,sad joj samo sipam odstojalu vodu oko pola litre i dam hrane i da vidis kako zivi,bez zajebavanja |
|
|
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
čekaj.. šta će ti termometar ako nema grijača ? i digitalni (9,50kn) sigurno neće razbiti..
trebala bi se malo raspitati za uvijete u kojima kornjača normalno funkcionira i sva oprema koja joj je potrebna. svi su zabluđeni. 'joj vidi slatka mala kornjačica, hranim je račićima ima lijepu palmicu' za kornjaču kao i za sve ostale kućne ljubimce treba potrošiti vremena ali i novca jer ona ne ostaje zauvijek tako mala i slatka, a kada naraste onda ljudi neznaju šta bi s njom. pogledaj malo već spomenutu stranicu i možda ti neke stvari postanu jasnije.. |
|
|
|
|
|
debeli
|
Blago vašim kornjačama, pa moje ribe nemaju takvu opremu.
Kontam da su konačno pustili kornjače na naše tržište pa se sada trljaju ruke u Pet-centru.
Bah što reći prodajem rabljeni aquarium 80 litara, pumpu za zrak i cryptocorinu (biljku koje kornjače jednostavno obožavaju), imam i quartzni pijesak za podlogu u terariumu. I par wallpapera sa motivima playmate kornjača iz 2003 godine.
Sve dam za malo para.
Prodajem i vodu za držanje kornjača (popust na rinfuzu). |
|
|
|
|
|
debeli
|
Eh zaboravih posto imam akvarij od 200 litri nudim smještaj za kornjače, dok su vlasnici na putu.
Puni pansion sa saunom 80 kn, polupansion sa doručkom i zajedničkim sanitarijama 55 kn.
Ostali sadržaji se posebno naplaćuju.
Organiziramo tjedni rafting u wc-školjki za džabe. |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 09.07.2010. 21:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ja sam u akvariju držao pastate - njima ništa ne treba, akvarij im je bio raj spram bajera |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
|
|