Autor |
Poruka |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...odlična... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
u jebemti... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
dobra fotomontaža! |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ilija
|
legica_os je napisao/la: ›
dobra fotomontaža!
|
Nope... Link
A evo još nečeg zanimljivog - StereoView |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni to više izgleda ko montaža |
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ovu prvu sliku nije nikakvi problem napraviti... samo trebas imati dobru kameru i srece da bas u to drvo grune grom...
To je jednostavno neko izvadio iz filma i napravio kao sliku.... Znam to zato sto sam to ja radio isto sa munjama... snimis i onda na kompu zaustavis bas kada se vidi munja, snimis sliku, odes u paint zalijebis, odrezes sto je nepotrebno i eto ti slike munje.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Sale car je napisao/la: ›
Ovu prvu sliku nije nikakvi problem napraviti... samo trebas imati dobru kameru i srece da bas u to drvo grune grom...
To je jednostavno neko izvadio iz filma i napravio kao sliku.... Znam to zato sto sam to ja radio isto sa munjama... snimis i onda na kompu zaustavis bas kada se vidi munja, snimis sliku, odes u paint zalijebis, odrezes sto je nepotrebno i eto ti slike munje....
|
u paintu?što nisi radio u picassi tamo je zanimljivije,ubaciš svoju sliku i sliku munje i središ da ti munja udara u glavu |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
slika je kao trenutak fantastičan (ako je original) ali tehnika za dobivanje takve slike nije ništa posebno... |
|
|
|
|
|
ilija
|
Što se tiče orginalnosti postao sam link gdje se vidi tko je uslikao, kada i činjenica da je izašla u National Geographicu, valjda bi oni skužili da je fotka montaža... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...nevjerni Tome... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
što god,mislim da je prava...
Odlična je ! |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Fotkat munje samo po sebi nije teško, ali je stvarno sreća da munja udari u drvo u kadru. |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
pa i nije ako si u krošnju stavio nešto za privlačenje gromova.
Npr. grafitni štap za pecanje. |
|
|
|
|
|
|
|