Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...crkva u Hrvata je izgubila svoj pojam...ja bih sve njih natjerala da žive godinu dana u uvjetima koji bi bili isključivo prepuni nasilja...pa da vidim koji bi mi pop rekao poslije toga da ostanem u braku...
...kreteni, ovo me zaista raspi...dilo....... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...crkva u Hrvata je izgubila svoj pojam...ja bih sve njih natjerala da žive godinu dana u uvjetima koji bi bili isključivo prepuni nasilja...pa da vidim koji bi mi pop rekao poslije toga da ostanem u braku...
...kreteni, ovo me zaista raspi...dilo.......
|
eto recepta!
...možda bi se nakon tog iskustva i oni malo ra*pi*dili |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ili bi im se možda svidjelo???... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
...ili bi im se možda svidjelo???...
|
prije to, u pravu si.. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
anakonda
|
...ajme, viđe drogaša... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
allein je napisao/la: ›
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A friend in need is a friend indeed
|
a friend with weed is better...
|
|
uffff.... ovo mi je malo smirilo živce..
kad negdje pročitam u šta sesve petljaju i šta bulazne ti frikovi u crkvi, dođe mi muka.... i kad onda još to bulažnjenje ima veze s nečim kao što su nasilje u obitelji, abortus, ili bilo što do te mjere osobne prirode, dođe mi da nešto razbijem!!!
pregazilo ih je vrijeme davnih dana, počinju raditi više štete nego koristi.. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
..ukinimo ih... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
na ovaj način će se ukinuti sami, prije ili kasnije.. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
euchrid je napisao/la: ›
Uma je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la: ›
....uostalom, što popovi znaju o braku, demit...
|
još ce nas savjetovati u kojim pozama da se sexamo kako bi djete ispalo " normalno ", onakvo kakvo ga Crkva zamišlja jel..... ccc!!
|
pa to se zna... samo misionarski dolazi u obzir
|
|
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
uostalom, što popovi znaju o braku, demit...
|
Hmm, čini se da znaju i više no što mi mislimo Ima jedan u Osijeku koji živi s ženom i djecom na Vijencu, a sigurno nije jedini primjer.
A i o seksu oni znaju, unatoč "predrasudama". Mamina frendica, raspuštenica, u vezi je s jednim mladim, zgodnim katoličkim svećenikom
Kako je rastava grijeh, vjerojatno na taj način kod njega "odrađuje" svoju pokoru |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
anakonda
|
|
|
|
|
|
|
|