Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
...ma najbolja je poza kad ja na njemu sjedim i skakućem gore-dole,gore-dole...
|
Probaj ostati dolje.. a onda naprijed-nazad, ali zdjelicom. Za ovo otkriće plaćaš pivo!
|
...probala..
|
Pa daj koji detalj.... vrijedi li truda? Jesi jednom ili vise puta... ne moras se stidjeti |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
...ma najbolja je poza kad ja na njemu sjedim i skakućem gore-dole,gore-dole...
|
Probaj ostati dolje.. a onda naprijed-nazad, ali zdjelicom. Za ovo otkriće plaćaš pivo!
|
...probala..
|
Pa daj koji detalj.... vrijedi li truda? Jesi jednom ili vise puta... ne moras se stidjeti
|
Predobro je da bi se jednom napravilo...kao da nešto govori "još ...još..."
..sad se jako stidim... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
zlusch
|
Pa daj koji detalj.... vrijedi li truda? Jesi jednom ili vise puta... ne moras se stidjeti
|
Predobro je da bi se jednom napravilo...kao da nešto govori "još ...još..." ..sad se jako stidim...
|
Stidiš se zbog uspjeha? Hmm... u kakvom li si onda stanju kod neuspjeha |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
To se zove i rodeo-poza... cilj je nakon šapta u uho biti unutra barem 10 sekundi
P.S. Osim sestre pali i mama... a kažu mi oni "napredniji" da isti učinak ima i brat
|
Ajde... pa ti sigurno nisi vidio moju punicu. Kad se rodila mama joj kaze "malo moje blago", a tata kao pravi realist kaze "ajde da to blago zakopamo". |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
zlusch
|
fatcat je napisao/la: ›
To se zove i rodeo-poza... cilj je nakon šapta u uho biti unutra barem 10 sekundi
P.S. Osim sestre pali i mama... a kažu mi oni "napredniji" da isti učinak ima i brat
|
Ajde... pa ti sigurno nisi vidio moju punicu. Kad se rodila mama joj kaze "malo moje blago", a tata kao pravi realist kaze "ajde da to blago zakopamo".
|
Čovjek sa iskustvom |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...@zlusch - kao promatrač, vidim da si i ti tu negdje...po iskustvu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...khm,khm...aj dobro - kao ono - vjerujem ti... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...ne,ne..sad u tebi gledam čovjeka prepunog iskustva...fino odgojenog, naravno... |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
anakonda
|
...hihihi... |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...khm,khm...aj dobro - kao ono - vjerujem ti...
|
Džizs.. pa zar se moja reputacija finog i dobro odgojenog momka baš toliko nisko srozala?
|
budi sretan dok je to jedino što je nisko i srozano |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hahaha, dobra, dobra... |
|
|
|
|
|
|