Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Nedostaje li Vam zima? Snijeg, hladnoca, promrzli obrazi i nosnice?! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Nedostaje i to zbog moje bezvezne kupovine toplijih krpica koje će morati čekati u ormaru s etiketom iduću zimu.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...falilo mi je malo oko Božića i Nove godine...čisto tradicije radi...
...inače ne...da je bar +30... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ni najmanje ne fali. da je barem ko u Australiji, Božić a vani +30... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ja bih snijeg...
i sanjkanje |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ni najmanje ne fali. da je barem ko u Australiji, Božić a vani +30...
|
zato je u Austriliji hladno dok se mi kupamo...Juzna polutka |
|
|
|
|
|
Lucky Luke-= Don`t follow
Ukupno postova: 24 Lokacija: tu i tamo Spol: Muško
|
Meni fali snijeg, zahrđat će mi sanke!!!!!! |
|
_________________ Ne dirajte mi konja jer hoće da ugrize
Don`t follow me i ja sam zalutao |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
mi smo prije dvije godine kad je bio zapadao snijeg organizirali "zimske radosti" u 12 mjesecu i to je trajalo tjedan dana,bolje se nismo zabavili nikada,ponasali smo se ko djeca al nam je bilo super |
|
|
|
|
|
Nata2804
Ukupno postova: 26 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Voljela bi da je bilo malo snijega za Božić. Najviše volim proljeće tako da mi zima inače ni malo ne fali. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ni najmanje ne fali. da je barem ko u Australiji, Božić a vani +30...
|
zato je u Austriliji hladno dok se mi kupamo...Juzna polutka
|
tamo nikad nije hladno. vjeruj mi. njima je +20 hladno... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la: ›
tamo nikad nije hladno. vjeruj mi. njima je +20 hladno...
|
Kao i u Osijeku. Neki su se kupali u petom mjesecu a neki su cekali do sedmog... ili dok raja popisa toliko u veliki bazen da promjeni boju... Kraj zeljeznickog mosta je uvijek bio zakon... cista voda i teren za picigin... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Apsolutno ne... Volim 30+ i subtropsku klimu, ljepljivu košulju i graške znoja na golom ženskom tijelu usred noći. Može i suha pustinjska klima, bed je samo što je u pustinjama noću hladno
Najviše žalim za zimom zato što će zatopljenje dugoročno rezultirati zahlađenjem; fuck! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fali mi zimski ugođaj oko božića i nove godine, ali se izvan tog termina navikavam na ovo... samo da se u 5. ne budem morao navikavati na snijeg. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
malo mi fali klizanje na staroj dravi, ali bi mi 2-3 tjedna hladnoće bila sasvim dovoljna... ovo proljeće vani je savršeno
govoreći o proljeću... utječu li ove nagle promjene vremena i na vaše raspoloženje? ja se osjećam kao zombi već par tjedana... nikako da se probudim |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
ja se osjećam kao zombi već par tjedana... nikako da se probudim
|
i mene je to držalo jedno vrijeme, ali sam se prilagodio. |