Autor |
Poruka |
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Fali mjesta kao sto je pivnica .... mjesta gdje svira domace ( po mogucnosti uzivo ) .... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@Rajnus,
kad se pojavis u našem malom gradu, vidjet ćeš da nas jedna te ista ekipa obilazi sve što si naveo... pa bar mi možemo trabunjati do mile volje....... :wink:
|
Ti si nesto pobrkala...ja zivim u Osijeku :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
osijeku fale LJUDI! pun grad jalnih seljačina, wannabe političarčića, kvazi intelektualaca, pijanaca, baraba, neradnika i onih koji misle da se svi problemi rješavaju u kladionicama. al tako je nažalost svugdje... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
samo sto je takvih negdje vise negdje manje.... nazalost kod nas ih ima vise... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Nije sretan onaj koji puno ima, nego onaj koji malo treba. |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Osijeku fali dobrih kršćana i crkvi. Ja sam za to da se sagradi još deset crkvi, do kojih barem četiri u užem središtu grada. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
osijeku nedostaje još više dobrih kršćana, wannabe intelektualaca, kvazi šminkera, kurvi i pedera, uštogljenih biroktara, lažnog morala, nesposobnih vođa, lažova svih vrsta... zato da se uvijek imam s čime sprdati... bar malo da se zabavljam |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ti si sad s tom izjavom puno bolji od njih... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
-ako si osjetio alkoholni zadah na stadionu budi sretan jer si imao čast udahnuti alkoholne pare pravih Osječana koji vole svoj grad!
|
velike li časti...
Uglavnom, budući da ne pratim nogomet nisam osječanin (ionako nisam, al' sada znam da se ne bih trebao preseliti u Os).
A ovom gradu zbilja nedostaje pametnih ljudi, no izgleda da su ih 'pravi građani' otjerali vonjem alkohola i komentarima tipa 'ako ti se ne sviđa - idi negdje drugdje živjeti'. I tako već godinama, dok Osijek oko 2020. godine ne postane grad od deset tisuća incestuoznih, agresivnih i pijanih mutanata sklonih kanibalizmu i gradnji spomenika samima sebi. Živili!
Fali OKS. Ne borbaševa prćvarnica puna debila ravnog čela, nego Osječki Klub Studenata, kao što mu i samo ime kaže. Izgleda da su se svi nešt uzjebali na te fore iz OKS-a, sad i u Mini Teatru stoje nekakvi debili pred stageom i, kao, smiruju rulju. Moš' mislit, prije nego što su borbaševi orangutani (gorile su mi drage) došli u OKS-u si tučnjave mogao izbrojati na prste jedne ruke.
Jebote, ono, bio sam u KSET-u u srijedu... Pivo - 9kn, sokovi 5kn. Ne škart sokovi, već isti oni koje u bircevima po Os-u naplaćuju 15kn. Red Bull 12kn. Nikakvih gorila unutra, jedino tri ćelava, korpulentnija studenta na ulazu. Piju hektolitre piva... Nikakve nervoze, tuče i sranja. Eto, to fali Osijeku. Normalni ljudi.
Al' ovdje se kune u srce rvacko i inaćenje slavonsko uz cecu i loše tamburaše u westu, a na mafijaše i kamatare se gleda kao na 'ljude koji su uspjeli'. Ovo je grad u kojem te, kad dobiješ dobar posao u ok firmi pitaju 'tko ti je bio veza?'. Kad nazoveš državni inspektorat u Zagreb (jer te u Os-u nitko ne šljivi), frajer s druge strane linije na spomen naziva ovog grada glasno uzdahne, u stilu 'ufff, ne opet....'.
Vrhunac svega su debili koji će na ovaj post odgovoriti sa 'ako ti se ne sviđa - odi dalje'. E, neću! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
tonya
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Al' ovdje se kune u srce rvacko i inaćenje slavonsko uz cecu i loše tamburaše u westu, a na mafijaše i kamatare se gleda kao na 'ljude koji su uspjeli'. Ovo je grad u kojem te, kad dobiješ dobar posao u ok firmi pitaju 'tko ti je bio veza?'. Kad nazoveš državni inspektorat u Zagreb (jer te u Os-u nitko ne šljivi), frajer s druge strane linije na spomen naziva ovog grada glasno uzdahne, u stilu 'ufff, ne opet....'.
|
Dobro rečeno! Pogotovo ovo za inspektorat |
|
Its 5 year mission
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
e, meni je već muka od ovakvih rasprava što osijeku nedostaje - nedostaje mu svega i svačega, a i susjedova trava je uvijek zelenija, ali to nije bit; hoću reći da su mi totalno smiješne priče kako nema ovoga i onoga, a nitko nema muda uzeti i nešto napraviti (kao uvijek su neki izgovori da treba štela, nema se novaca, nekome se važnom ta ideja ne sviđa); ljudi moji, samo onaj koji nešto radi i poduzima ima pravo i buniti se, svi ostali imaju ono što zaslužuju (btw. ovdje ubrajam i sebe) |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vrhunac svega su debili koji će na ovaj post odgovoriti sa 'ako ti se ne sviđa - odi dalje'. E, neću!
|
BRAVO!!! kratko , jasno i istinito! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Vrhunac svega su debili koji će na ovaj post odgovoriti sa 'ako ti se ne sviđa - odi dalje'. E, neću!
|
ako ti se ne sviđa - odi dalje
sori, moro sam |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
euchrid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nedostaje mu svega i svačega, a i susjedova trava je uvijek zelenija, ali to nije bit
|
Vidi, svi raspoloženi kao bazooka_joe žele samo jedno, a to je biti onaj drugi susjed...Tako i priliči gradu ove veličine, potencijala (G. mn.) i majkumustaru, značaja.
Btw., kako očekuješ da se bilo što poduzima, ako mladi, poduzetni i inovativni moraju ići u vražju mater da bi zarađivali neku siću u dolarima i eurima, dok u nas položaje u vlasti i gospodarstvu okupira i monopolizira bulumenta zatucanih antisapiensa pored kojih Draž Katelenić ( Andrija se pišem...) izgleda kao državnik? Da ne spominjem da se i oni razmnožavaju i podižu nove naraštaje nepismenih ispišanaca koje odmah uvaljuju u stranke/odbore/gospodarske subjekte?
Ovdje je pobjeda NK Osijeka događaj broj jedan tjednima. Et kaki smo.
Ovamo dah svježine može donijeti neki tajfun. |
|
|
|
|
|
tonya
|
LucijaX je napisao/la: ›
Ovamo dah svježine može donijeti neki tajfun.
|
Ili tajkun |
|
Its 5 year mission
|
|
|