Autor |
Poruka |
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
sta ste danas kupili ili gdje ste izveli vasi ljepsu polovinu za praznik,dan zena |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hm..niko da odgovori... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
kupio joj metlu i izveo je u dvorište da pomete... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
posebne cestitke za dan zena ,upucujem za :ela,anakonda ,mia ,legica i popy,a svim zenama i koji se tako osjecaju sretan praznik dan zena uz pune ruke net cvijeca,mont |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Sretan vam dan žena!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
hej Zene
sve najljepse (nas, muske) vam zelim i sretan vam 8.ožujka - dan žena
nikad nije kasno pa makar i u 21:42
mama, teta i ujna su bile pocascene buketicima i zajednickom kavom u gradu... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mont je napisao/la ( Pogledaj post): ›
posebne cestitke za dan zena ,upucujem za :ela,anakonda ,mia ,legica i popy,a svim zenama i koji se tako osjecaju sretan praznik dan zena uz pune ruke net cvijeca,mont
|
Pusa!mont |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
mont je napisao/la ( Pogledaj post): ›
posebne cestitke za dan zena ,upucujem za :ela,anakonda ,mia ,legica i popy,a svim zenama i koji se tako osjecaju sretan praznik dan zena uz pune ruke net cvijeca,mont
|
merci mont |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Sretan dan zena...
kad je dan pingvina?
Btw. Pocelo je s pravom glasa, a neke kokosi ne staju u svojim prohtjevima i zele kvote u parlamentima, vladama, direktorskim foteljama, svim ostalim bolje placenim pozicijama. Cudi me jedino sto ne traze kvote za rudnike, vojsku, brodove, naftne platforme... u cemu je kvaka?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
zato jer smo biološkim predispozicijama intelektualno, a ne fizički dominantne.. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
CatCloe je napisao/la: ›
zato jer smo biološkim predispozicijama intelektualno, a ne fizički dominantne..
|
Prvo ste mislile da je ta vasa dominacija sputavana zbog nejednakih mogucnosti i startnih pozicija. Izborile ste se za jednakost i sada ste sigurne da to nije bilo u pitanju.
Mislim da bi djevojcicama u skolama trebalo smanjiti kriterije za ocjene u odnosu na decke. U osnovnim skolama za jednu ocjenu, u srednjim za dvije, a fakultetima za tri, kako bi se nadomjestilo progresivno opadanje kognitivnih sposobnosti.
xexe ;-) |
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Evo i j ja vam cestitam (sa zakasnjenjem).
Morao sam vjerojatno buducoj zeni kupiti ruzu a nisam mogao izostaviti ni punicu da se ne uvrijedi.
Znam, razocarao sam muski spol, ali svi vi slobodni cete pokleknuti kad tad...
Zasto ne postoji dan ravnopravnosti medju spolovima pa bi tako mogli cestitati "Sretno ti spolovilo" ili "Sretan ti spolni dan"... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
zato jer smo biološkim predispozicijama intelektualno, a ne fizički dominantne..
|
Prvo ste mislile da je ta vasa dominacija sputavana zbog nejednakih mogucnosti i startnih pozicija. Izborile ste se za jednakost i sada ste sigurne da to nije bilo u pitanju.
Mislim da bi djevojcicama u skolama trebalo smanjiti kriterije za ocjene u odnosu na decke. U osnovnim skolama za jednu ocjenu, u srednjim za dvije, a fakultetima za tri, kako bi se nadomjestilo progresivno opadanje kognitivnih sposobnosti.
xexe ;-)
|
nemoj toliko misliti, da se ne umoriš.. vidiš kako se ja brinem za tvoju dobrobit? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
nemoj toliko misliti, da se ne umoriš.. vidiš kako se ja brinem za tvoju dobrobit?
|
Ti si sigurno vec zavrsila fakultet! ;-)
SmokeY je napisao/la: ›
Znam, razocarao sam muski spol, ali svi vi slobodni cete pokleknuti kad tad...
|
Eh, samo se ti tjesi... ;-)
Citat: ›
Zasto ne postoji dan ravnopravnosti medju spolovima pa bi tako mogli cestitati "Sretno ti spolovilo" ili "Sretan ti spolni dan"...
|
Napokon netko tko kuzi bit...
Zelimo Dan ravnopravnosti medju spolovima, a ne ove izmisljotine nastale kao dio Paklenog plana vaginizacije drustva!
Dolje nametanje matrijarhata! Dolje vaginarijat! |
|
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Gurtna, žrtna, žržtna, žertna, žentra, žena …
obrnuto. žene žive dulje i više tereta mogu podnijeti. dokazano.
a da su pametne, ne bi im se to dogodađalo. |
Zadnja promjena: LucijaX; 09.03.2007. 12:14; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
|
|