Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
o moj bože ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
prestrašno...
ali najgore je što to njima nimalo ne smeta... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ne kaže se uzalud 'ignorance is bliss'.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ovo mi je uljepšalo dan... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
takvi su sa svrhom.. to je jasno svakome ko je igrao civilizaciju. zamisli da imaš oblik vladavine sličan demokraciji, ali da je narod toliko glup da se ne buni ako napadneš bilo koga bez provokacije - SAVRŠENO! |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Šta da čovjek kaže....?!
Možda smo mi blesavi što znamo koliko imamo bubrega, svjetskih ratova i gdje je Francuska i Eiffelov toranj?!
Kakav divan bezbrižan život!! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
swamp je napisao/la: ›
takvi su sa svrhom.. to je jasno svakome ko je igrao civilizaciju. zamisli da imaš oblik vladavine sličan demokraciji, ali da je narod toliko glup da se ne buni ako napadneš bilo koga bez provokacije - SAVRŠENO!
|
još je aristotel (možda i platon, nisam siguran) odredio demokraciju kao najgori oblik vladavine; to je vladavina većine na svoju korist... iz toga proizlaze sva zla...
američka većina je notorno glupa, pa im je takva i vladavina... a manjine (čitaj pametni) su na*ebali |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
JEBOTE ŽIVOT!!!!
lako za to što su oni poluretardirani... ali upravo ti kolutićavci drmaju svjetskim poretkom i posjeduju većinu naoružanja na planeti!!!! zanimljivo kako nismo već svi otišli u kurac.. |
|
|
|
|
|
Marcipancic
Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ono s kartom mi je fantastična fora, mada bih i mogao shvatiti da se neki ljudi ne snalaze na karti. ali kfc, berlinski zid, država na "u" i slično... prestrašno! |
|
|
|
|
|
|
|