Autor |
Poruka |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Dakle kao što naslov kaže, na ovom linku možete ubaciti widget u svoj googlehomepage, yahoo, macOSx ili vistu i besplatno slati 5 sms-ova dnevno. Ako imate više brojeva mobitela - onda si možete napraviti i više accounta |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i naravno onaj kom šalješ treba imat uključen sms mail jelda? |
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ja napravila i samoj sebi poslala por na mob i dobila odmah,nemam uključen taj vrag |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
svaki mjesec dobijem na mob 300 bespla por i jos imam na vipu jedno 3 adrese,dakle 45 por dnevno,pa sta ce mi jos 5 |
|
|
|
|
|
ilija
|
saba je napisao/la: ›
i naravno onaj kom šalješ treba imat uključen sms mail jelda?
|
Ne mora imati ništa uključeno. Osim mobitela |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
ilija
|
ruana je napisao/la: ›
svaki mjesec dobijem na mob 300 bespla por i jos imam na vipu jedno 3 adrese,dakle 45 por dnevno,pa sta ce mi jos 5
|
Pa ne znam, šta će ti? |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
ja sam prije koristila www.intertel.hr za slanje besplatnih sms-ova, ali oni često nemaju sponzora za poruke tako da sam lagano odustala od njih... |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
legica_os
|
ruana je napisao/la: ›
svaki mjesec dobijem na mob 300 bespla por i jos imam na vipu jedno 3 adrese,dakle 45 por dnevno,pa sta ce mi jos 5
|
i ja također imam 45 por sa vipa dnevno i sa t-mobile 20 mjesečno ali vip često zna zakazati i poruke kasne po dva,tri sata a nekada uopće ni ne dođu...ovaj www.intertel.hr je ok ali jednoj osobi možeš dnevno poslati max 5 poruka.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
da i onda te pitaju kakve su to reklaem koje dobiju u sms-u.... a obično nema sponzora za sms... itd. |
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
|
pa nikad ih nemaju... samo ona ćorava zorka tarot i to do 9 ujtro |
|
|
|
|
mallenna_018
Ukupno postova: 31 Lokacija: osijek...okolica... Spol: Žensko
|
treba mi to hitno a nenađem ništ...vip me zaebava panemogu...a osjecani su ovak pametni =) pa ak ima neko neku sranicu il nest s tim porukama besplatnim pa da mi ostavi tj. napiše adresu...tanx ... pravi ste ... lol pozzzzzzzzzzz |
|
_________________ Mess With The Best Die Like The Rest ... fallen angel_girl |
|
|
|
smiljana Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
ja tek se sad registrirala...a nadam se da je ok...to sve.. |
|
|
|
|