Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni su japanke najdraži odjevni premet već godinama, sviđa mi se jednostavnost i opuštenost koja ide s njima i njihovom uporabom. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, zar od toga ne ostaju neki dijelovi nogu/tijela neosuncani?
|
Kad provedes cijeli dan na daski (ili na plazi) to je zadnja stvar koja ti dodje na pamet. Uz to se nosi i rashie, koji je bio eksluzivno za surfere a sad ga svi nose, pogotovo mala djeca. U Australiji je sunce opako, 15 minuta i izgorio si... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
bikini + plaža |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
Kad provedes cijeli dan na daski (ili na plazi) to je zadnja stvar koja ti dodje na pamet. Uz to se nosi i rashie, koji je bio eksluzivno za surfere a sad ga svi nose, pogotovo mala djeca. U Australiji je sunce opako, 15 minuta i izgorio si...
|
One fore o ozonskoj rupi i zescem przenju nisu pretjerivanje? Tako u cijeloj Australiji, ili? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
kušulja...najugodnija |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Galadriel
Ukupno postova: 71 Lokacija: Lothlorien Spol: Žensko
|
Majica i gaćice, ništa više osim toga. Obzirom da mi taj sistem služi i kao pidžama, volim biti u pidžami kada god sam kod kuće, osim ako nije neko prehladno vrijeme. |
|
_________________ Nai aistalë Eldaron hilya le! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Boardshorts cijelu godinu, zimi ponekad majica sa dugim rukavima...
|
eee, imam i ja dvoje takve.. jedne duže i jedne poprilično kratke.. i masno sam ih ovdje platila.. al su zakon. osuše se za 3 minute i ajmo dalje..
btw, da ne budem offtopic, rifle, majica/košulja i cipele.. ravne.. nikako ne s petom.. fuj..
a kad ne moram raditi.. patike... moje najdraže skechersice. mmm.. kako mi fale sad.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Skaterske patike u kojima ima mjesta ko u priči, the one and only jeans hlače (po mogućnosti malo šire, ne rockerski uske koje se uređu međ yaya), a mogu proći i samtane hlače i kratka majica u kombinaciji s košuljom. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
ajooj svašata volim nositi...sad kad je ljepo vrijeme....onda plave starke,kratke hlačice..i bilo kakva majica...i divno.. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
sheila je napisao/la: ›
ajooj svašata volim nositi...sad kad je ljepo vrijeme....onda plave starke,kratke hlačice..i bilo kakva majica...i divno..
|
"svašata" zvuči kao neka salata ili varivo
...a ako je odjevni predmet, onda kao neka indijska, široka košulja |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
sheila je napisao/la: ›
ajooj svašata volim nositi...sad kad je ljepo vrijeme....onda plave starke,kratke hlačice..i bilo kakva majica...i divno..
|
"svašata" zvuči kao neka salata ili varivo
...a ako je odjevni predmet, onda kao neka indijska, široka košulja
|
hahah...paa trebalo je pisat samo svašta..ali malo sam se zabunila..u svakom slučaju mene prije podsjeća na neko varivo nego na odjevni predmet |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Omiljena odjeća, traperice i dobra uska majca, tenisice, marte... Doma volim staru trenirku i smiješne čarape. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
alija_sirotanovic Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
peraje, maska za ronjenje, uske gaćice...i pljasssssssss!!!!! |
|
_________________ zrakom hlađeni ovisnik |
|
|