Autor |
Poruka |
billy the kid
|
između se može štošta osjetljivo stavit |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ako se prema velicini sisa mjeri pamet zena, prema cemu se mjeri pamet kod muskaraca? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako se prema velicini sisa mjeri pamet zena, prema cemu se mjeri pamet kod muskaraca?
|
sise i pamet kod zena su dvije nekorelirane varijable
ista stvar je i kod muskaraca |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel se meni prividja ili ti je desna veca od lijeve? |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
William H. Bonney je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel se meni prividja ili ti je desna veca od lijeve?
|
privida ti se |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
|
je da me jebe astigmatizam al ja bi to stavio na glasanje....
onda anketno pitanje glasi
A) Veca je desna!
B) Veca je lijeva!
C) Nevidim dobro, jednake su.
nakon zavrsenog glasanja skupljamo donacije da bi malamici skrojili grudnjak van konfekcijskih brojeva. |
|
|
|
|
|
Sasha
|
Jel ima: "Boli me... džon, njene su!" ? |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
|
da naravno, ali ona ih je sama stavila na internet, dakle sisama medijski djeluje, i dalje su njene ali su izlozene javnome misljenju. |
|
|
|
|
|
kouka
|
koristi sva raspoloživa sredstva. opako.
desna je veća,definitivno. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Bila bi fora da avatar uopce nije fotka sisa, nego nesto sto samo podsjeca na sise. ;-) Kao ona fora u flashu gdje na prvi pogled sve izgleda socno, a kad se kadar udalji vidi se da je to lakat od nekog frajera... hehe... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Malamaca
|
A sad vise ne znate sta bi od muke, pa prvo nisu iste, pa onda na kraju nisu ni sise....
eeee, nikad nist od vas ..... |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Leteci mungos
|
Malamaca je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A sad vise ne znate sta bi od muke, pa prvo nisu iste, pa onda na kraju nisu ni sise....
eeee, nikad nist od vas .....
|
A zar si ocekivala nesto?! ;-)
Nego, vratimo se ontopic... buduci da su tema sise, a ti nam zelis reci kako se imas cime poduciti, vjerujem da nam mozes reci kako muskarci reagiraju na sise (opcenito, ali mozes i na svom primjeru)... ono, dobijes li veci komad becke u mesnici, gledaju li te umirovljenici u sise dok ti kupe rezije za gajbu, gledaju li ti policajci kroz prste kad te zaustave i tako to...
Hajde, daj nam osvrt na papke koji se loze na sise, iz kuta jedne obdarene ribe... |
|
|
|
|
Malamaca
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Malamaca je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eeee, nikad nist od vas .....
|
A zar si ocekivala nesto?! ;-)
Nego, vratimo se ontopic... buduci da su tema sise, a ti nam zelis reci kako se imas cime poduciti, vjerujem da nam mozes reci kako muskarci reagiraju na sise (opcenito, ali mozes i na svom primjeru)... ono, dobijes li veci komad becke u mesnici, gledaju li te umirovljenici u sise dok ti kupe rezije za gajbu, gledaju li ti policajci kroz prste kad te zaustave i tako to...
Hajde, daj nam osvrt na papke koji se loze na sise, iz kuta jedne obdarene ribe...
|
a recimo, nekad ti to dobro doce (na ispitu su prof uvijek bolje raspolozeni kad vide mene neg neku ravnu zensku, ak tip radi u trgovini recimo dobijem besple cokoladicu il dodem prek reda na red i sl )
al moze biti i bed - ono, tip vozi i bleji u mene umjesto da gleda cestu, pricas s nekim i gledas ga u oci, a on tebi u sise, radnici dobacuju itak
sve u svemu, ima svojih prednosti i svojih mana
al prednosti je vise |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
@Malamaca, sladak mi je ovaj dio gdje dobijes cokoladicu... podsjeca me na jedan vic...
Pa imas protekcije skoro k'o precjednik, a ni on nema takve protekcije jer bi ga onda novinari lincovali...
Pa to je strasno... i onda se zene bune sto nisu direktori i precjednici... s takvim sisama zivis bolje nego precjednici...
Jebote, kako ima glupih muskaraca... |
|
|
|
|
Sasha
|
Sad si kao iznenađen time? Situacija se ponavlja od prvobitne zajednice, a njega je tek sad prosvijetlilo (Malamaco, neću sumnjati u tvoju pamet, evo, ne samo da si za sebe pametna, već si i Letećeg Mungosa uspjela "rasvijetliti"... |
|
|
|
|
|
|
|