ma kad sam rekao fejkera mislim na to da to ne svira on...Riffovi mu izgledaju jos good, solazice isto mogu proci, ali arpeggia su mu sumnjiva do bolne granice...
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ma kad sam rekao fejkera mislim na to da to ne svira on...Riffovi mu izgledaju jos good, solazice isto mogu proci, ali arpeggia su mu sumnjiva do bolne granice...
Hm... ne znam...
Citat: ›
JerryC and FunTwo shredding Canon Rock.
Left video and audio channel are JerryC
Right video and audio channel are FunTwo
(I realized that, unfortunately, YouTube videos are converted to mono sound and therefore the separated channels have been combined)
This (combined) video was done in about 3 or 4 hours using Adobe Premiere. I have never used Premiere before so I probably went about it all wrong. Regardless, the synchronization seems good. If you have anything to say about any sync problems, let me know and I'll see what I can do.
Struvey D
Btw. ne znam koliko bi mogao fejkati ovaj live nastup pred korejanskim ambasadorom u USA... ;-)
swamp je napisao/la: ›
pa kako država korejana ne postoji, onda je vjerojatno i ambasador lažan
Osvojio si 5 nagradnih kikirikija za uocavanje te gramaticke gluposti. Nazalost, iz jos neutvrdjenih razloga, tih 5 kikirikija je dobilo negativni predznak. Forenzicari upravo istrazuju ovu anomaliju prostorno-vremenskog kontinuuma.
swamp je napisao/la: ›
pa kako država korejana ne postoji, onda je vjerojatno i ambasador lažan
Osvojio si 5 nagradnih kikirikija za uocavanje te gramaticke gluposti. Nazalost, iz jos neutvrdjenih razloga, tih 5 kikirikija je dobilo negativni predznak. Forenzicari upravo istrazuju ovu anomaliju prostorno-vremenskog kontinuuma.
isplatilo se
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo