Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Level 37, koliko ih ima? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
i onda još idu od nule do -41
i nije fora ako varaš!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
imaš na netu...upiši na google |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
pez? šta pez?
jebeš ta myst sranja, monkey island vlada! |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Može onda pomoć? Please! Jebeš mi sve ako nisam blesava, ali već satima zurim u level 8 i ne kužim. Kad klikneš na gitaru, piše nešto u stilu "mama, formatirao je moju drugu pjesmu" source code "daje" 2 pjesme, valjda. Ona donja bi trebala biti ta "druga", pretpostavljam. Kako da ju formatiram kad je nema. U čemu je sad tu kvaka? Da imam pjesmu bilo bi valjda poprilično jednostavno. Promijeniti mp3 u nešto drugo. Imam čak i ideju. Ali odakle mi pjesma?? I što, dovraga, predstavlja ono JAY PACK. I čitam ja to naglas, ali mi ništa ne govori. Joj, a kad skužim rješenje osjećat ću se tako glupavo...
ovo sranje je super zarazno. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
swamp
|
mislim da moras naći lyricse za tu pjesmu na guglu... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
zapela na 3. jbga ne znam engleski baš.... tako da ne znam šta moram raditiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
wendy
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
igra je grozna i dosadna..stigla sam do 14 .levela i sad mi zaštekalo ..jebemu
|
Bez varanja??
Ja sam na 18, s tim da sam, priznajem, varala 8. i 10. razinu. Ne znam kako to riješiti. Iako sam našla konačno rješenje na netu, tj. username i password za te dvije razine, svejedno nisam znala doci do toga. A baš me sad zanima! Euchrid?? 8.? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
wendy
|
swamp je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da moras naći lyricse za tu pjesmu na guglu...
|
Jel me zezaš ili? Ako si mislio ozbiljno, meni se čini da nije u tome caka. Tj., ne znam ni o kojoj se pjesmi radi. Ma, niš više ne znam!! |
|
|
|
|
swamp
|
wendy je napisao/la: ›
swamp je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da moras naći lyricse za tu pjesmu na guglu...
|
Jel me zezaš ili? Ako si mislio ozbiljno, meni se čini da nije u tome caka. Tj., ne znam ni o kojoj se pjesmi radi. Ma, niš više ne znam!!
|
ma davno sam to igro.. sjećam se da je bio jedan nivo koji se riješio na tu foru, al nemam pojma jel to bio deveti |
|
-- Johnny Bravo |
|
|
|
legica_os
|
wendy je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
igra je grozna i dosadna..stigla sam do 14 .levela i sad mi zaštekalo ..jebemu
|
Bez varanja??
Ja sam na 18, s tim da sam, priznajem, varala 8. i 10. razinu. Ne znam kako to riješiti. Iako sam našla konačno rješenje na netu, tj. username i password za te dvije razine, svejedno nisam znala doci do toga. A baš me sad zanima! Euchrid?? 8.?
|
varala sam i ja na 8. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|