Autor |
Poruka |
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
Danas sam pročitao jednu zanimljivu studiju čiji rezultati kazuju da žene koje su studirale više uživaju u oralnom sexu od onih koje su završile samo srednju školu.
Koliko ti Anonymous uživaš u oralnom sexu (uz svoju naobrazbu)?
Ili još studiraš pa ima nedoumica?
Zanimljivo bi bilo čuti i muška razmišljanja o partnericama, jeste li osjetili razliku? |
Zadnja promjena: duje; 18.04.2007. 18:43; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
pa zavisi ako zapne zubima nije baš ugodno |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
duje
|
misliš da su je to učili na faksu...
no i studija je bila o njezinom užitku, onda bi bolje bilo dal njima smetaju dlake (if they are there) |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Koliko ti legica_os uživaš u oralnom sexu?
još studiram.....ja ću biti vječni student ali uživam |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Malo je žena koje znaju pružit pravi oralni užitak muškarcu. Većinom je to samo onako pošto moraju i uopće ne uživaju u tome. A ovo za žene koje su završile faks i koje nisu, baš i ne štima. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
khm...
stvar mi baš nije jasna
mislim da teorija pada u vodu...
sve je stvar trenutka i partnera |
Zadnja promjena: ela; 18.04.2007. 22:21; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja jos nisam dozivjela muskarca koji je znao pruziti oralni uzitak,svi se trpaju tamo di im nije mjesto,a kasnije onda seru kak ih zene nisu zadovoljile,a oni kao njih jesu...smijeh...prepotentni muski ego |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja jos nisam dozivjela muskarca koji je znao pruziti oralni uzitak, svi se trpaju tamo di im nije mjesto,a kasnije onda seru kak ih zene nisu zadovoljile,a oni kao njih jesu...smijeh...prepotentni muski ego
|
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol: Muško
|
I LOVE ORAL SEX! |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja mislim da teorija stoji. i za muske. eto, ja sam (sad tek to vidim) bas zbog toga upisao i postdiplomski.. i to doktorski studij
@ruana; u should talk to doctor |
|
|
|
|
|
duje
|
[quote="ruana"]
ja jos nisam dozivjela muskarca koji je znao pruziti oralni uzitak,svi se trpaju tamo di im nije mjesto-jel su oni tebi a?
---19 ti je godina tek, nije ni cudo |
|
|
|
|
|
duje
|
@ruana je jednom sve nas |
|
|
|
|
|
|
a kako sam pobunila sve muske, sta s tim sto mi je 19 godina, to ne znaci da nisam nikad vidjela ku... a hebiga pomirite se s istinom i prestanite glumit frajere pa cete mozda i zadovoljite zene. mislim ne kazem ja da nisam nikad bila zadovoljena, hvala bogu cast pojedincima |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
|
toni je napisao/la: ›
ja mislim da teorija stoji. i za muske. eto, ja sam (sad tek to vidim) bas zbog toga upisao i postdiplomski.. i to doktorski studij
@ruana; u should talk to doctor
|
ajde doktore razgovaraj samnom |
|
|
|
|
|
|
|