Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Starčević u donjem gradu...
Prednosti :
1. mladi ispravni instruktori
2. odlični auti ( hyundai accent i getz )
3. ne moraš na vožnju dolaziti gdje oni kažu nego se dolazi po tebe i nakon vožnje te odvedu gdje želiš... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Starčević u donjem gradu...
Prednosti :
1. mladi ispravni instruktori
2. odlični auti ( hyundai accent i getz )
3. ne moraš na vožnju dolaziti gdje oni kažu nego se dolazi po tebe i nakon vožnje te odvedu gdje želiš...
|
1.Ajd, OK, iako je po meni većina instruktora OK
2. Po čemu su to bolji auti od ostalih
3. To radi većina auto škola
Zašto bi onda išo u Donji grad,ako nisam od tamo,kao ti npr. , kad imam autoškolu pod nosom... |
|
|
|
|
|
severina007 Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
saba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E ovak stari se odlučio da će mi financirat vozački pa aj preporučite neku dobru jer nemam pojma kako i zašto..... Stari si konta na tratinčicu a meni svejdno
|
[b]Evo da vam i teta instruktorica nešto napiše..
za početak.. nije svejedno u koju cete autoškolu otići na osposobljavanje, jer nije svugdje isto, i to vam može potvrditi samo onaj tko je bio u više autoškola i vidio tko kako radi. Pa prije nego se odlučite gdje ćete učiti voziti, pomoglo bi vam da se raspitate kod većeg broja kandidata o autoškoli i potencijalnom instruktoru.
Istina, svugdje ćete dobiti istu vozačku dozvolu, ali vi birate s koliko znanja želite izaći iz autoškole, a to je vrlo bitno, jer mi smo tu da damo sve od sebe da naučite što više.
Pa ipak, samo o vama ovisi kako ćete to prihvatiti. |
|
|
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
severina007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E ovak stari se odlučio da će mi financirat vozački pa aj preporučite neku dobru jer nemam pojma kako i zašto..... Stari si konta na tratinčicu a meni svejdno
|
[b]Evo da vam i teta instruktorica nešto napiše..
za početak.. nije svejedno u koju cete autoškolu otići na osposobljavanje, jer nije svugdje isto, i to vam može potvrditi samo onaj tko je bio u više autoškola i vidio tko kako radi. Pa prije nego se odlučite gdje ćete učiti voziti, pomoglo bi vam da se raspitate kod većeg broja kandidata o autoškoli i potencijalnom instruktoru.
Istina, svugdje ćete dobiti istu vozačku dozvolu, ali vi birate s koliko znanja želite izaći iz autoškole, a to je vrlo bitno, jer mi smo tu da damo sve od sebe da naučite što više.
Pa ipak, samo o vama ovisi kako ćete to prihvatiti.
|
Da li bi mogli dobiti i informacije o cijenama (trenutnim) ,barem okvirno? |
|
|
|
|
|
|
Da li bi mogli dobiti i informacije o cijenama (trenutnim) ,barem okvirno?[/quote]
Zasada oko 4 050 kn. Ispričavam se ako se odgovor već pojavio, malo me net zeza.. |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
i meni je peko instruktor |
|
|
|
|
|
lucky cat
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
e..ovako ja sam ti isla u Tratinčicu i bilo mi je super.Sve sam odmah pohvatala,jednim dijelom zbog predavačice-teta Jace -a drugim dijelom zbog moje malenkosti!!!
Vožnje sam imala u Vrtuljku,i opet sam isto kao i teoriju položila iz prve...
Iz iskustva znam da puno ovisi o predavačima i instruktorima,ALI i o tebi jer ipak TI polažeš...i nadam se da ces se upisat u pravu !!!SRETNO |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja sam polagao još davne 1998. isto kod mog dragog prijatelja Peke. Čovjek je vjerovatno jedan od najboljih ako ne i najbolji instruktor u gradu. Ne samo zbog toga što je moj lega već zato što čovjek stvarno zna svoj posao. Naučit će vas vozit auto kako treba. Evo ja vozim već već nekih 9 godina i nijedna prometna. A vozio sam svuda po svijetu... Dakle najbolja preporuka je auto škola Tornado i tražiš instruktora Peku. Uspjeh ti je zagarntiran!
A by the way imaju i povoljne uvjete plačanja! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
et ja završio u tratinčici.... jaca super predaje i jako sam zadovolja. sad u subotu mi treba počet vožnja to ćemo vidit kak je šta je... od nekih sam ćuo da mi je instruktor ok a od nekih da je totalni kreten heheh |
|
|
viki18os
Ukupno postova: 26 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
E ja ti idem u CILJ... i stvarno su svi super... od tajnice, predavača i sve do instruktora... ljudi stvarno imaju strpljenja za tudume poput mene... preporučam ti cilj... GOOD LUCK |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
viki fora ti avatar... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
|
et ja završio u tratinčici.... jaca super predaje i jako sam zadovolja. sad u subotu mi treba počet vožnja to ćemo vidit kak je šta je... od nekih sam ćuo da mi je instruktor ok a od nekih da je totalni kreten heheh
|
Hajde se onda pohvali koji ti je instruktor..
Baš me zanima..
I naravno- SRETNO, možeš ti to.. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
saba je napisao/la: ›
et ja završio u tratinčici.... jaca super predaje i jako sam zadovolja. sad u subotu mi treba počet vožnja to ćemo vidit kak je šta je... od nekih sam ćuo da mi je instruktor ok a od nekih da je totalni kreten heheh
|
A čemu onda ovaj topic ako si ipak otišao u tratinčicu?! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
možda malo kasnim ali... ja sam išla u Speed...i Kiki mi je bio za svaku pohvalu...stvarno čovjek ima razumijavanja i nikad nije podigao glas niti živčanio..pa sam mu to i prigovorila pa je jednom kao,počeo vikat.ja se usr.... a on se nasmije i kaže:"jel tak hoćeš da vičem?" |
Zadnja promjena: kikica1987; 28.02.2009. 16:29; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
severina007 je napisao/la: ›
|
Hajde se onda pohvali koji ti je instruktor..
Baš me zanima..
I naravno- SRETNO, možeš ti to..
|
andrej mi bio instruktor i sve kul bilo....
cane je napisao/la: ›
saba je napisao/la: ›
|
A čemu onda ovaj topic ako si ipak otišao u tratinčicu?!
|
kasnim jako al ono onda se još nisam bio odlučio kad sam postavljo taj topic pa reko da vidim šta ljudi kažu. |
|
|
|
|