Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la: ›
S druge strane sto se tice muskaraca...al stvarno...tko sve sebe smatra jebachem
Ne mogu suspregnuti pitanje u svojim mislima... Pa dobro tko sve to jebe te zene...?
Kroz razgovore i osobna iskustva meni se cini da su se jebavale sa mlakonjama, nije to najzalosnije. Najzalosnije je sto su one uvjerene da je to odlican sex
|
da, kao što rekoh već (stotinjak puta) - pravi, žestoki frajeri su vrsta koja izumire. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da, kao što rekoh već (stotinjak puta) - pravi, žestoki frajeri su vrsta koja izumire.
|
Pa ja stalno govorim prijateljima... Ma povuci je za kosu....nece joj otpast, nije perika |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
da, kao što rekoh već (stotinjak puta) - pravi, žestoki frajeri su vrsta koja izumire.
|
Pa ja stalno govorim prijateljima... Ma povuci je za kosu....nece joj otpast, nije perika
|
a ekstenzije?! |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Eh...
Draga Poppy ne vuce se cura za ispucale vrhove kose, vec se zgrabi fino punom sakom za potiljak |
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Eh...
Draga Poppy ne vuce se cura za ispucale vrhove kose, vec se zgrabi fino punom sakom za potiljak
|
mislim... ko zna-zna! |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
Nemam ja pojma. Ja samo gledam filmove i prepricavam |
|
|
|
|
|
|
Pa ja stalno govorim prijateljima... Ma povuci je za kosu....nece joj otpast, nije perika
|
..između ostalog. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
|
ne bih se ja složila s tom izjavom..
mislim da samo trebaš znati tražiti što želiš i ne smije ti biti neugodno to isto tražiti.. jer svaki će se pretvoriti u frajera ako mu (po)kažeš što ti paše i što želiš u tome trenutku.. a za to naravno moraš biti oslobođen bilo kakvih predrasuda ili mišljenja tipa: "ako mu kažem da mi radi ovo ili ono mislit će da sam drolja/kokoš/glupača" ili "jooj, kako mi sad izgledaju sise, jel mi guzica prevelika, tu mi je ostala dlaka" i sl.
sex je super stvar samo ju treba znati maksimalno iskorisiti kako bi sebi i partneru pružili maksimalni užitak.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
|
mislim da samo trebaš znati tražiti što želiš i ne smije ti biti neugodno to isto tražiti.. jer svaki će se pretvoriti u frajera ako mu (po)kažeš što ti paše i što želiš u tome trenutku.. a za to naravno moraš biti oslobođen bilo kakvih predrasuda ili mišljenja tipa: "ako mu kažem da mi radi ovo ili ono mislit će da sam drolja/kokoš/glupača" ili "jooj, kako mi sad izgledaju sise, jel mi guzica prevelika, tu mi je ostala dlaka" i sl.
sex je super stvar samo ju treba znati maksimalno iskorisiti kako bi sebi i partneru pružili maksimalni užitak..
|
"Pravi frajer" je malo vise od dobrog sex-a. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
sex je super stvar samo ju treba znati maksimalno iskorisiti kako bi sebi i partneru pružili maksimalni užitak..
|
brao mala braoooo |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
|
|
|
hmmm... djelomično točno.
to vrijedi samo za one koji imaju potencijala. (i ne govorim tu o kojekavim tehnikama, vještinama itd.) ako netko nema taj sirovi impuls u sebi (čitaj - kulturan je u krevetu), možeš ga ti navesti na svašta, ali taj sex nikada neće biti takav da si poslije njega misliš: JEBOTE ŽIVOT!!!!!!!!!!!!!! .... a pod noktima ti je par dkg njegove kože.
ukratko - ne možeš pudlicu pretvoriti u rotvajlera. ili je životinja ili nije. |
|
|
|
|
|
|
Allende je napisao/la: ›
"Pravi frajer" je malo vise od dobrog sex-a.
|
nitkonije ni tvrdio suprotno |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ukratko - ne možeš pudlicu pretvoriti u rotvajlera. ili je životinja ili nije.
|
moj bivši je bio pudlica izgledom,umiljat,fin,drag ........a u krevetu...krvoločni rotvajler...prosto sam se bojala otić u krevet s njime ...to čudovište...i samo da se njega zadovolji...!!!poljubiš ga a on glavu gura prema dolje ..strašan lik... često sam znala i protiv volje raditi "to" (ne baš protiv volje,al nije mi se baš dalo ) i gledala ga kako uživa... a u sebi sam mislila kako bi mu ga najrađe ODGRIZLA
...............živjela poza 69 |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...............živjela poza 69
ooooooo daaaaa |
|
|
|