Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
u zg kad sam tek upisivala faks sam hodala po importaneu i ubijala vrijeme do vlaka i sa svakim korakom mi se sve više činilo da svi bulje u mene... onda mi se učinilo da svi bulje u mene i prave čudne face gađenja... onda sam otišla u wc i pogledom u ogledalo utvrdila da hodam preko pola sata okolo s popriličnom dozom kečapa na čelu. izgledao je kao krv, a tamo je dospio dok sam jela sendvič i u isto vrijeme micala kosu s lica
a neću ni spominjati da sam u pola bijelog dana prodefilirala jedno 6 puta ispred punih terasa u tvrđi i kad sam se vratila na posao su mi rekli da imam ogromnu rupu na hlačama na sred guzice.... bijele hlače i crvene tange, ma nije se jako vidjelo... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Na moru...htio sjesti na pod dok je oko mene sjedilo nekoliko desetaka ljudi. Bez ikakvih znakova koji bi mogli ukazati na to...prdnuo sam toliko glasno da je svima odzvonilo u usima...
Ni dan danas ne shvvacam kako se to dogodilo.
Mozda od nervoze jer je tamo sjedila jedna amerikanka koja mi se svidjala...
Samo mi je sasula u facu.. "That was so immature"
A jebote ko da sam htio naglas prdnuti... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
legica_os je napisao/la: ›
u subotu,ispred pivnice
|
evo ovako... inače ne pijem pivo....ali na nagovor jednog forumaša odlučih otići u pivnicu...i naravno nije se znalo tko je bio pijaniji,on ili ja al sve bi bilo ok da to pivo nisam u par navrata presjekla sa pelinom i naravno to me sašilo...i mrtva pijana izlazim van iz pivnice i derem se na sve ljude koje sam u tom trenutku vidjela,moja legica se potukla sa dečkom i neki lik nešto dobacivao a ja digla paljbu na njega da ju ostavi na miru i lik se meni prijeti da će on mene izmlatiti i ja krenem na njega,a ni ne vidim ga i legica me drži i ne pušta..i onda me frajer odvukao od nje i ja se na njega derala,ja se toga ne sjećam a on tvrdi da je nešto ovako:"pička ti materina kretenčino glupa,idi nosi drugoj ruže na kućni prag,meni ne moraš..." i još svega je toga bilo...ali ne bi o tome...uglavnom posvađala sam se sa svima,ljudi iz pivnice su me u čudu gledali ...i onda sam otrčala kući..otrčala...i negdje kod kina više nisam noge osjetila...i plačući sam vukla noge kući...ljudi su me gledali ko da sam pala s marsa...a ja ubijena...dođem kući...i u odjeći hop u krevet...neću se više nikad pojaviti u pivnici |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pa eto da kažem nešto i ja... prije par godina bila sam sa legicom, njenim dečkom i njegovim legosima, na kopici. Nas dvije u bazenu neš se gnjurkamo, a oni sjedili na rubu bazena i blejali u nas. Neznam uopće kako me dohvatila, uglavnom mi skinula gornji dio badića da nisam ni skontala. Ja ko prava da ću van iz bazena, izađem na pola i skontam nemam badić, dečki plješću, a ja , jelte, zagnjurim se u bazen od sramote.. cijeli dan su me zajebavali i govorili da skinem badić kad su ionako sve vidjeli... |
|
_________________ |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Čovječe, ovo me podsjeća na rubriku iz Teena - zašto baš meni!
Baš razmišljam, ali ne mogu se sjetiti nijednog posebno neugodnog događaja, osim ovog koji datira još iz mojih vrtićkih dana.
Naime, teta u vrtiću nas je tjerala da svakog dana pjevamo Hej, Slaveni i naglašavala kako pritom svečanom činu moramo biti apsolutno mirni. Ja sam, kao poslušno dijete, bila mirna k'o bubica i nisam se usudila reći da moram na wc. Usred bivše himne, šutke sam se popiškila na pod, a da nitko nije primijetio. Tek kada je pjesma bila gotova, a dječurlija se razbježala, teta je primijetila lokvu na podu i moje uflekane hlače. Naravno da sam joj objasnila kako nisam htjela smetati pjevanju, a ona me upozorila da idući put OBAVEZNO smetam. I onda me presvukla |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
*sunshine*
Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
... bilo je toga... hm?
evo zadnje što mi je bilo strašno neugodno. hodam tvrđom u cipelama s jako tankom peticom, 12 cm. i ono nabacila korak prolazim ispred Q, hrpa ljudi, subota, a meni peta od lijeve noge zapadne (događalo se to već, ali odmah dignem nogu i sve ok) i ne mogu izvući, ništa skoro sam pala. onda se izula i morala ju rukom izvući. grozno!! |
|
_________________ ...biram samo lakši način...
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
prije dvije godine... idem popodne u školu i prolazim pored emše... taj dan padala nešto kiša pa sam ponijela kišobran za svaki slučaj... i nosim ga ja u ruci i pričam s legicom, a ne kontam da mi je kišobran otpao 50m prije i da nosim samo ručku u ruci... sva sreća nije bilo puno ljudi ispred emše, ali oni koji su vidjeli valjali su se od smijeha... i šta ću sad, ja se lijepo vratim, pokupim kišobran i trk u školu...
još mi ni sad nije jasno kako se to dogodilo, valjda je ljepilo oslabilo pa se kišobran odlijepio i otpao... |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
uh brate mili...mogao bi o tome pričat danima...eo primjera..
slomio ruku igrajući utakmicu...i mene doktor pita šta sam igrao (kao nogomet,košarka,rukomet...) ... ja kažem zadnjeg veznog (pozicija) |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
onda...idemo ja i lega gradom i ono kod supera se ono kao djelili kondomi...i cura da mom legi kondom i te neke papire...i ponudi meni...ja reko,ma ne treba,uzet ću od njega kasnije...cura se pukla smijat...a meni i legi neugodno... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Bojo
|
onda kad sam išao s legom i vidim na balkonu nešt...i ja počnem vikat šic,šic...kad ja malo bolje pogledam...ono to tegla krastavaca |
|
|
|
|
Bojo
|
hm...onda kad sam bio u konzumu...imao prije toga trening na +40...i dođem u konzum a ono klima radi,lijepo hladno...i lijepo ja uđem,dođem do blagajne...i meni nešto loše bilo i ja se srušio...a red iza mene... to je jedna od većih sramota...srušio sam se u konzumu,na blagajni |
|
|
|
|
Bojo
|
uh...šta još...isto tako u konzumu sam bio...i bilo već gotovo radno vrijeme...i ja idem požurit...i potepem se kod blagajne i pokidam ono na polici,onu plastiku na koju se stavljaju cijene...al dobromto nitko nije vidio,pa sam samo gurnio to pokidano ispo police |
|
|
|
|
Bojo
|
onda...žurim se u školu u emšu...i idem ja biciklom odmah prijeći preko one pruge na sjenjaku...šta ću silazit s bicikla kad je ovako brže...i ja krenem pređem prvu onu tanku prugu...na drugoj sam već pao s bicikla... |
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
onda...žurim se u školu u emšu...i idem ja biciklom odmah prijeći preko one pruge na sjenjaku...šta ću silazit s bicikla kad je ovako brže...i ja krenem pređem prvu onu tanku prugu...na drugoj sam već pao s bicikla...
|
Uzurpirao si topic...
Ti si ocito vrlo incidentan pojedinac... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Bojo
|
a morao sam to podijeliti s vama...sad mi je lakše u duši...sad mogu nastavit normalno živjet |
|
|
|
|
|
|