Autor |
Poruka |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
vi koji ste izmislili da se ide petkom na faks i još da se bude skoro cijeli dan...idite u tri p...m...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
želim poručiti svome profesoru D.Jukiću da crkne!!!!gad jedan... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Hehe, što profa predaje?
I ja bih nešto opsovala, ali se još nisam dovoljno naljutila. Što ćeš. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
pizda strinina onim likovima koji svaki dan prodaju neke jebene časopise ispred supera!!!prolazim tamo 200 puta dnevno i svaki put me zaskaču.... ujutro kad živčana idem na posao, dođe mi da mu odgrizem ruku u kojoj ih drži!neću ništa kupiti, ni sad, ni sljedećih 3869 puta što ćete biti dosadni, fuck off!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pizda strinina onim likovima koji svaki dan prodaju neke jebene časopise ispred supera!!!prolazim tamo 200 puta dnevno i svaki put me zaskaču.... ujutro kad živčana idem na posao, dođe mi da mu odgrizem ruku u kojoj ih drži!neću ništa kupiti, ni sad, ni sljedećih 3869 puta što ćete biti dosadni, fuck off!!!!!!!! :pucaj:
|
Obicno poslije doborog sexa ljude ne zivciraju takve stvari :lol: |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
|
Rajnus je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pizda strinina onim likovima koji svaki dan prodaju neke jebene časopise ispred supera!!!prolazim tamo 200 puta dnevno i svaki put me zaskaču.... ujutro kad živčana idem na posao, dođe mi da mu odgrizem ruku u kojoj ih drži!neću ništa kupiti, ni sad, ni sljedećih 3869 puta što ćete biti dosadni, fuck off!!!!!!!!
|
Obicno poslije doborog sexa ljude ne zivciraju takve stvari
|
ajde prošetaj ispred supera svaki dan, pa ćemo vidjeti koliko će ti dana trebati da se naživciraš.. |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Setam svaki dan pod pauzom doduse do supera |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zeko
|
mrzim fakin javni prijevoz...ako me još neko gurne makar bila bakica od 100 godina razbacat ću ih sve okolo!!!ne moraš se ustati 5 stanica ranije...izaći ćeš...aaaaaaa!!! |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
pizda strinina onim likovima koji svaki dan prodaju neke jebene časopise ispred supera!!!prolazim tamo 200 puta dnevno i svaki put me zaskaču.... ujutro kad živčana idem na posao, dođe mi da mu odgrizem ruku u kojoj ih drži!neću ništa kupiti, ni sad, ni sljedećih 3869 puta što ćete biti dosadni, fuck off!!!!!!!!
|
i ja također par puta dnevno prođem tamo,pa ih nisam nikad skontala...
btw je*em majku svim trenerima aerobika...bilo bi vrijeme da taj dosadni glupi obični aerobik ostavite za bakice a da nas mlade naučite već jednom taj striptiz aerobik..... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
Rajnus je napisao/la: ›
Setam svaki dan pod pauzom doduse do supera
|
i? jesu te spopali?
jutros mi je došlo da dosadnom čiki kažem: hvala, neću.... ali znam jednog dečka koji je smiren i sigurno bi želio s vama proćakulati |
|
|
|
|
|
zeko
|
opet...nemam ništa protiv starijih ljudi ali ovi nisu normalni...naravno da idu na pijac kada ljudi idu na faks i u školu iako se bude u 6 ujutro...pa bogati imate cijeli fakin dan za pijac ali neeeee...njima se draže gužvati u busu u zabijati laktove u bubrege ljudima kao meni danas npr...pa ja više ne mogu vjerovati...i onda se još ljuti ako ju zamoliš da ti izvadi taj lakat da ne bi morao kasnije na presađivanje...grrrr... |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
@zeko, osiječkim se tramvajima vrlo rijetko vozim, al iz studentskih dana u zagrebu pamtim kako se nemoćni šepavi starci u sekundi pretvaraju u punokrvne zvijeri koje u punom sprintu love sjedeće mjesto u tramvaju... |
|
|
|
|
|
zeko
|
al to je totalno istina...jedino je riješenje ili se posvađati s njima ili se ne voziti javnim prijevozom...mislim da ću morati odabrati ovo drugo jer se uvijek nekako sažalim...hehe...ali kontam da je to baš karta na koju igraju...sve je to urota |
|
|
|
|
|
|
|