Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
jebem mater svoj stoci koja je danas roštiljala na svakom kvadratu zelenila u okolici grada i nije za sobom pokupila svoje smeće!!!!
ufffffffff kakva jebena gamad, ništa me ne naživcira kao to... mislim, kolika primitivčina moraš biti da u šumi ostaviš brdo vrećica, plastičnih čaša i boca... prestrašno. |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
potpisujem
svaka čast...baš smo mi to danas pričali...jel toliki problem pokupiti sve na hrpu...ma stoka neodgojena... |
|
|
|
|
|
|
a nije ni hrpa baš neko rješenje.. kao da unikom prolazi kroz šumu pa će pokupiti.. |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
nisam mislila na hrpu...nego sve na jedno mjesto,u neku veliku vreću ili tako nešto...krivo sam se izrazila...sori
ali konkretno za kopiku...tamo će doći unikomci i ako već ne poneseš sa sobom smeće bar ga skupi u vreću a ne da je sve razbacano... |
|
|
|
|
|
|
zeko je napisao/la: ›
nisam mislila na hrpu...nego sve na jedno mjesto,u neku veliku vreću ili tako nešto...krivo sam se izrazila...sori
ali konkretno za kopiku...tamo će doći unikomci i ako već ne poneseš sa sobom smeće bar ga skupi u vreću a ne da je sve razbacano...
|
ma lako za kopiku i katakombe, tamo uvijek počiste.
prošla sam danas šumom uzvodno od pampasa i sva je prepuna smeća! tko će to i kada počistiti... istrunut će možda za kojih par tisuća godina. srce me boli kad to vidim. |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
idem iz centra vukovara prema osijeku, vozim 94km/h, naletim na idiota koji maše lizaljkom: 610kn i jedan bod. bez teksta mi je napisao kaznu.
ja sam to šutke potpisala. a u meni pleše 100 bijesova i čeka ovaj topic da se iskalim u njemu: jebeni bolidi jebite si mater jebeno svaki dan!
neću im platiti, tražit ću dobrotvorni rad..ak ne, idem u zatvor whatever.. samo ne dam lovu. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Neeeeeeeeeeeeeeee ne potpisivati nista....!!!
Sad se mozes zaliti upravi vodovoda jer si priznala prekrsaj... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
mislim stvarno. zar ja moram sve sama raditi...i one dvije mrcine s kojima dijelim ured. umjesto da dođu na vrijeme oni dođu 5 min prije početka radnog vrmenea a do tada sam ja već sama sredila ured. ali nećete tako rajo danas. danas će poison girl piti kavicu i čekat 20 do... pa s epojaviti. radite mrcine. plaća nam je ista a trud nije. i danas opet taj posao.. ne kaže šef bit će po mom,,,, a ja znam da će biti sranja... živi bili pa vidjeli....
j***** ti šefa i drugove s posla |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Neeeeeeeeeeeeeeee ne potpisivati nista....!!!
Sad se mozes zaliti upravi vodovoda jer si priznala prekrsaj...
|
nisam znala, mene nekom srećom zaustavljaju tek 1 godišnje, a kaznu nikad nisam zaradila za 10 god vožnje...kmeeee |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
onog luđaka što u 2.00 ujutro na onoj zujećoj napravi raznosi novine pa mi se triput proveze ispod prozora ,kad dokraja poludim zaskočit ću ga s prozora makar se polomila...
možda da zamolim susjeda sa lijeve i desne strane da naručuju samo jedan pimjerak novina...nije baš jasno zašto prolazi toliko puta ...kmeeee...kreten...šmrccc |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
mia je napisao/la: ›
idem iz centra vukovara prema osijeku, vozim 94km/h, naletim na idiota koji maše lizaljkom: 610kn i jedan bod. bez teksta mi je napisao kaznu.
ja sam to šutke potpisala. a u meni pleše 100 bijesova i čeka ovaj topic da se iskalim u njemu: jebeni bolidi jebite si mater jebeno svaki dan!
neću im platiti, tražit ću dobrotvorni rad..ak ne, idem u zatvor whatever.. samo ne dam lovu.
|
E zato nikad nemoj nista potpisivati policajcima.... bili oni u pravu ili u krivu.... jer s potpisom u biti ti priznajes da si napravila prekrsaj.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|