Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Bilo bi smiesno da si na primjer u Jehovinim svjedocima i sad nema sexa prije braka i na medenom mjesecu kroz otvoren wc vidis zenu s ledja kako pisa stojecki !!!
A ionako ovim nasim OS pankericama ne smeta sto pisaju stojecki iako imaju hlace na sebi
Narodnjakusama je najbolje jer one ionako nemaju nista na sebi, samo cizmice i duboke dekolte |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
SmokeY je napisao/la: ›
A ionako ovim nasim OS pankericama ne smeta sto pisaju stojecki iako imaju hlace na sebi
Narodnjakusama je najbolje jer one ionako nemaju nista na sebi, samo cizmice i duboke dekolte
|
a šta je sa normalnim curama? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
uspjela sam precizirati i smanjiti površinu s pola kupaone na 4 pločice |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
legica_os je napisao/la: ›
a šta je sa normalnim curama?
|
Ne znam, kad naidjem na jednu javim ti |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
|
ah, nakon polusatne potrage po krivim dijelovima foruma, napokon nađoh ovaj topic (umorila sam se)..
..kako bih ponosno objavila da je moja najbolja legica danas stojeći piškila i tako ugasila ostatke vatre od roštiljanja... nije smočila hlače i učinila je to, naravno, bez pomagala.
znala sam da ću prije ili kasnije imati dokaz da je moguće |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Bez fotke kojom bi potkrijepila svoju tvrdnju - ostaje nam samo zamisljati kako je to izvela - citaj: moguce je da je cucala iznad vatre, rascerecenih nogu... ;-)
Dakle, je li bas stajala, ili je bio neki polustojeci polozaj u igri - sto ju odmah diskvalificira iz utrke za potencijalnog clana drustva Stojecih Pishaca? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
stajala je, i to s oba koljena pružena, majku mu! stojeći znači samo jednu stvar - stojeći
čak i da sam fotkala, ne bi imala srca staviti to na net, ipak mi je to najbolja legica i uz to još nečija žena i majka
a ako riječ nije dovoljna, onda svo ovo piskaranje potpuno gubi smisao.. ili? |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ko to piša po mom veceu ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
nemoj da mi šiškiš tuda tako lijepa a šora svuda |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
|
zlusch je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
ah, nakon polusatne potrage po krivim dijelovima foruma, napokon nađoh ovaj topic (umorila sam se)..
..kako bih ponosno objavila da je moja najbolja legica danas stojeći piškila i tako ugasila ostatke vatre od roštiljanja... nije smočila hlače i učinila je to, naravno, bez pomagala.
|
Ček malo... učinila je to bez pomoći prstiju?
|
ma ne, uz pomoć prstiju - naravno! mislila sam bez pomagala kao bez dodatnih predmeta, dijelovi tijela se ne broje pa nemoj sad pretjerivati - u tom slučaju bi mi to bio najbolji prijatelj, a ne prijateljica! čak i vi trebate ruku da ugasite vatru mlazom |
|
|
|
|
|
zlusch
|
CatCloe je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Ček malo... učinila je to bez pomoći prstiju?
|
ma ne, uz pomoć prstiju - naravno! mislila sam bez pomagala kao bez dodatnih predmeta, dijelovi tijela se ne broje pa nemoj sad pretjerivati - u tom slučaju bi mi to bio najbolji prijatelj, a ne prijateljica! čak i vi trebate ruku da ugasite vatru mlazom
|
Bilo kako bilo, trebala si to dokumentirati...
A ti si svoju tehniku usavršila, pretpostavljam... sad gađaš i komarce na pločicama? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|