Autor |
Poruka |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Zanimanje koje biste sad odabrali, a niste iz razno raznih razloga završili, odabrali ili neki četvrti razlog.
Maštarije, pervezije, zdrav razum, ideje, snovi i tome slično su dobro došli!
Meni je super zanimanje grobar, uvijek posla, nitko se ne žali, kad nemaš posla napraviš ga ...
Uglavnom zanimanje boli glava. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
arheolog - to mi je bila dječja maštarija, kad su svi sanjali da budu policajci, vatrogasci, supermeni i slično... vjerujem da je jako uzbudljivo otkriti nešto davno nestalo, zaboravljeno ili sačuvano samo u mitovima i predajama. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
arheolog - to mi je bila dječja maštarija, kad su svi sanjali da budu policajci, vatrogasci, supermeni i slično... vjerujem da je jako uzbudljivo otkriti nešto davno nestalo, zaboravljeno ili sačuvano samo u mitovima i predajama.
|
Vjerujem da bi se brzo predomislio kad bi iz klimatiziranog ureda prešao na teren i cvrljio se na suncu u zgrčenom položaju pola godine, ili pak smrzavao sa šesnaest slojeva na sebi zbog dva komadića keramike ili stakla!
Kratko bi ti to bilo uzbudljivo... |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
kao mali sam stalno crtao i crtao(vjerojatno sam htio biti nekakav crtač)...i tako do dan danas...danas se intenzivno bavim crtanjem i svim vezanim uz likovnu umjetnost uglavnim valja |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Ja sam još htio biti automehaničar kao moj stari, ali krivudavi su putevi nečiji. |
|
_________________ |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
CSI |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
nikita |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mia je napisao/la: ›
nikita
|
hrušćov? |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mia je napisao/la: ›
nikita
|
hrušćov?
|
nikita |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ne znam misliš li na Nikitu (Luca Bessona), koja mi je nekakao draža, ili na seriju...... ali izbor je odličan (opasan). |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
I meni je puno draža Nikita Luca Bessona, a zaprepastila sam se koliko ljudi zapravo nije gledalo taj film!! A svi su vjerno pratili seriju s Nikitom koja je, naravno, plavuša. Kad sam prvi put gledala u seriju nisam se mogla pomirit s tom činjenicom. Ah, dobro, bar je Michael bio dobar |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Ja sam htio postati raketna topovnjača. I danas postoje određene aspiracije.
Volim jednostavna zanimanja, ali to umire. Kroz svoj kratki život prečesto sam bio odlučan, pa sam želio biti i postolar, klobučar, drvodjelja kao Isus, urar, krojač, opsjenar (nakon gostovanja lamerskih prevaranata u školskoj dvorani), ekvilibrist, vlasuljar, lovočuvar, kovač, učitelj, čarobnjak...
Budući da čovječanstvo živi na rubu ratova, najbolje je biti raketna topovnjača. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Uvijek sam znala što neću, ali je bilo puno toga što bih mogla.
Moram priznati da su me povijest i arheologija privlačili. Sad bi @DonQuijote i ja negdje čeprkali i tražili ostatke davne prošlosti. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
viki18os
Ukupno postova: 26 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Ja sam oduvijek htjela studirati engleski... i to ću ove godine i napraviti... nadam se... |
|
|
|
|
|
|
|