Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
E sjetila sam se!!!
Free climbing klub, oliti dvorana s onim pizdarijama po zidovima za slobodno penjanje.
To mi je užasno krivo što nema jer mi se čini jako zabavno, a mislim i da se tijelo savršeno oblikuje.
A ko se utrenira, može i na free climbing u prirodu! |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Mogu mislit sto bi tu vrvilo ljudima, k'o i na gradskim bazenima. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Rajnus je napisao/la: ›
Mogu mislit sto bi tu vrvilo ljudima, k'o i na gradskim bazenima.
|
a zašto mora vrviti ljudima? mora li se ići nekamo samo zato što to postoji? bazeni i dalje rade, valjda su onda u plusu, a oni koji žele ići na bazene idu. ja ne želim, pa ne idem. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a zašto mora vrviti ljudima? mora li se ići nekamo samo zato što to postoji? bazeni i dalje rade, valjda su onda u plusu, a oni koji žele ići na bazene idu. ja ne želim, pa ne idem.
|
Kolko ja znam, Gradski bazeni nisu pozitivno poslovali od svoga otvaranja prije 5+ godina. Svake godine se na neki način 'uredi' da se to riješi, prebacuje se iz nadležnosti u nadležnost, a sve da bi se to pokrilo.
Da se razumijemo, meni je drago što bazeni postoje, mislim da je Osijeku potreban zatvoreni bazen. Kad god mogu, odem i otplivam svoj đir; kako kupujem karte u snopu (nek se nađe), a većina ostane neiskorištena, ipak neke pare kapnu i bez da se potroše tamo....Okrutna je istina ipak da se od uobičajene posjete građana ne može pokriti poslovanje bazena |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
@allein; jel postoji kakva mjesečna karta il tak nešto za bazene i ako znaš koliko košta?! a koliko je pojedinačna karta?! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
a koliko je pojedinačna karta?!
|
pojedinačna je 15kn a mjesečna ne znam koliko je...izačunaj....i oduzmi nekih 10%posto... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
duje
Ukupno postova: 348 Spol: Muško
|
Ja cu vam samo reci da trebate doci u Pulu, Rijeku ili Varaždin na dva mjeseca rada i života pa cete shvatiti da je Osijek primjer jednog srednjeeuropskog standarda zivljenja i socio-kulturoloskih dogadanja (nije da ne moze bolje, nije da nemaam pojma o tome kako drugi gradovi zive-zivjeh i posjetih mnoge). Pojma nemate kako ljudi koji dodju iz ovih nabrojanih gradova ili slicnih budu odusevljeni nasim predivnim gradom. Ja se svaki tjedan u njega vracam jer osjetim dusu i zbivanja koju (i mladi) entuzijasti ubrizgavaju u ovu surovu stvarnost.
Nama nedostaje samo jedan dobar vidikovac i zato molim nadlezne da se sto vise smeca nakupi na jednom mjestu, dobro ekoloski obradi i prekrije zemljom tako da dobijemo nuzno potreban vidikovac jer mi je fotki Osijeka s kopike i parkinga ispred restorana pun kufer. |
|
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
BLinkica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni faLi dobrih mjesta za izLazit.. gdje ne sviraju cajke.. aL dobro
|
i meni fale takva mjesta... trebalo bi ih biti više... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Meni nedostaje nekoliko osoba koje su se raštrkale po svijetu i bez kojih ovaj grad bar za mene nije isti. Ali to je život. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Fali jedno 30-ak većih firmi, koje su rasturili devedesetih. I jedni i drugi. Fali drugačija raspodjela poreznih prihoda u RH. Fali na tisuće onih koji su otisli u potrazi za poslom, tek da bi se pronasli kojekuda radeći 12 sati dnevno u malom stančiću bez zelenila kilometar uokolo. Na kraju, kronično nam fale komadi viši od 175, konstitucije 90-60-90, sa završenim faksom i uspješnom karijerom, spremne da se provedu jednu večer ne očekujući više a ako se više dogodi da se s njima može ugodno provoditi vrijeme, odnosno da se kuže u film, glazbu, sport, kozmologiju, kuhinju, pivo, vino, politiku, i da nisu zatucanih uvjerenja, ako može. |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Blofeld je napisao/la: ›
Na kraju, kronično nam fale komadi viši od 175, konstitucije 90-60-90, sa završenim faksom i uspješnom karijerom, spremne da se provedu jednu večer ne očekujući više a ako se više dogodi da se s njima može ugodno provoditi vrijeme, odnosno da se kuže u film, glazbu, sport, kozmologiju, kuhinju, pivo, vino, politiku, i da nisu zatucanih uvjerenja, ako može.
|
Fali tebi daska u glavi |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
DanicaV
|
eh, da fali samo njemu... |
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
inače
tonya je napisao/la: ›
Blofeld je napisao/la: ›
Na kraju, kronično nam fale komadi viši od 175, konstitucije 90-60-90, sa završenim faksom i uspješnom karijerom, spremne da se provedu jednu večer ne očekujući više a ako se više dogodi da se s njima može ugodno provoditi vrijeme, odnosno da se kuže u film, glazbu, sport, kozmologiju, kuhinju, pivo, vino, politiku, i da nisu zatucanih uvjerenja, ako može.
|
Fali tebi daska u glavi
|
Ah, uvijek se nadam da neću morati napisati "šalio sam se" nakon šale.
No, šalio sam se.
Osijeku barem ne fali smisla za humor. Pogledajte uostalom gradonačelnika kojeg smo izabrali (ili nismo? 4000 glasova i nije neka većina, zar ne?) |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
znamo da si se šalio....
ali činjenica je da mnogima nedostaje koja daščica u glavi |
|