Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
nisam mislio na tipfelere.
|
Ok, koji dio mog posta ti nije jasan? (odgovor tipa "sve" cu shvatiti kao znak da si nedavno dozivio nagnjecenje mozga, pa sada podjebavas posten narod). |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ok, zanima me na temelju čega si ti zaključio da je ona pametna, zašto bi taj drugi pogled bio autističan, a tvoj ne, i, kako možeš izražavati slaganje sa stavom osobe koja taj stav nije izrazila, odnosno obrazložila? ne nužno tim redoslijedom. |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ne bi li takve majice trebale biti besplatne,
|
naravno da bi
Leteci mungos je napisao/la: ›
mia je napisao/la: ›
Šta ženska ljepota sve može isss..
|
Moze uciniti da kamen proplace, da se popaljeni papci narajcaju ili zapocne rat, ali ovdje je vaznije sto i kako riba prica. Uostalom, riba zivi na drugom kraju svijeta, a ja i nisam bas sklon slinjenju nad nedostupnim i ocnom hebanju...;-)
|
ma priznaj da jesi...bar malo...pa viri ti iz postova |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Leteci mungos
|
ok, zanima me na temelju čega si ti zaključio da je ona pametna,
|
Na osnovu poledanih clipova, odnosno onoga o cemu i kako ona u njima govori, na koji nacin obradjuje pojedinu temu, izbor tema. Ok, i zbog grimasa, artikulacije, itd...
Citat: ›
zašto bi taj drugi pogled bio autističan, a tvoj ne,
|
Svaki pogled na problem gdje se servira samo jedno rjesenje je autistican.
Citat: ›
i, kako možeš izražavati slaganje sa stavom osobe koja taj stav nije izrazila, odnosno obrazložila? ne nužno tim redoslijedom.
|
Kao sto rekoh, pogledao sam nesto vise njenih clipova i na osnovu toga sam donio nekoliko zakljucaka (s kojima se drugi mogu ili ne moraju sloziti) o njenom radu i njoj.
Da, smatram je pametnom, ali to ne mora znaciti da se slazem s njenim stavovima (gdje sam ja to napisao da se slazem sa svime sto je rekla?). Pametnim nekoga smatram zbog nacina na koji iznosi svoje misljenje i stav, a ne nuzno zbog slaganja s njima.
Dapace, pozeljno je biti okruzen pametnim ljudima s kojima se ne slazes u svemu, ali to nije tema u ove rasprave. |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 11.05.2007. 14:21; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
mia je napisao/la: ›
ma priznaj da jesi...bar malo...pa viri ti iz postova
|
Sto jesam?! Zaljubio se?! Eh, kao da je tesko zaljubiti se u lijepu i pametnu... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
|
ok, ok... ja sam pogledao samo nekoliko klipova, nisam posebno impresioniran, ali neka ti bude... |
|
|
|
|
|
mia
|
da sam muško i meni bi bila... |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sto se tice oznaka proizvodjaca, meni je sasvim dovoljno da na etiketi pise tko je sasio majicu i ako je zaista toliko kvalitetna, kupovat cu opet majice od istog proizvodjaca.
|
Majice istog proizvodjaca nisu iste kvalitete. Ako hoces postenu majicu opet je moras skuplje platiti iako je isti brend. Lukavo prodaju Esprit, s.Oliver, Benetton, Mexx, Springfield etc... majice po 10-15 Eura. Te majice nisu neke narocite kvalitete.
Drugi stvar koja se krije iza te jefitnije brendirane robe jest sto kupujes sve skuplje i skuplje stvari kako ti rastu prihodi...
Klasicna navlakusa :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
@DonQuijote; pogledaj jednom voditeljice Red Carpeta i odmah ce ti bit jasno zasto je za ovu rečeno da je pametna. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
Poppy je napisao/la: ›
@DonQuijote; pogledaj jednom voditeljice Red Carpeta i odmah ce ti bit jasno zasto je za ovu rečeno da je pametna.
|
voditeljice red carpeta mi nisu kriterij traženog stupnja inteligencije u žena. |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Poppy je napisao/la: ›
@DonQuijote; pogledaj jednom voditeljice Red Carpeta i odmah ce ti bit jasno zasto je za ovu rečeno da je pametna.
|
voditeljice red carpeta mi nisu kriterij tražene inteligencije u žena.
|
ma znam... pa nije ni za ovu rečeno da je vunderkind, al je zabavna, simpatična, samouvjerena, na dosta nepretenciozan način otvara teme koje daju malo na razmišljanje... |
|
|
|
|
|
Poppy
|
A šta ću... moram lijepo govorit o Mungosovoj curi!
|
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...ajd mungos budi jednom covjek i priznaj da si se napalio na ovi malu slatku nadasve pametnu djevojku.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
mia
|
tamna strana je napisao/la: ›
...ajd mungos budi jednom covjek i priznaj da si se napalio na ovi malu slatku nadasve pametnu djevojku....
|
već je priznao |
|
|
|
|
|
|