Autor |
Poruka |
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
ovaj forum je ustvari jako mocna igracka znam da je cilj uvijek prije svege nesto odgovoriti ali zasto ne i sa malo stila
npr efekti za text:
Lorem ipsum dolor sit amet - bold
Lorem ipsum dolor sit amet -italic
Lorem ipsum dolor sit amet - underline
Lorem ipsum dolor sit amet - strike over
Lorem ipsum dolor sit amet
- fade efekt
Lorem ipsum dolor sit amet - color gradient efekt
Lorem ipsum dolor sit amet - pojam na koji se klikne otvaga google search
Lorem ipsum dolor sit amet - druga vrsta fonta, te velicina i boja
itd itd....
da ne spominjem one ostale smajlije i tako malo se igrajte ljudi ne samo flame flame flame |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
pih
ne da mi se igrati s tim...ni na jednom forumu
|
|
|
|
|
|
Gost
|
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pih
|
vidis da si se poigrala |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pih
|
vidis da si se poigrala
|
pa to pokazujem da se znam "korisiti mogućnostima ovog foruma"
|
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
uf....ja sam ocekivao nesto sasvim drugo *and now something comlpletly different!
mislio sam da se forum ne koristi odnosno ne prepoznaje kao medij. medijski se djelovat moze na vise nacina. kad se govori o mediskom djelovanju ljudi misle na telku i novine. to su nedostupni i nepouzdani mediji. primjer je jednostavan i nedavno vidjen na 031. npr konzum placha oko 3 miliuna kuna reklama u glasu, i kak sad da glas objavi da se zivotinje u konzumu bacaju u stroj za rezanje papira. medijsko djelovanje su i plakati iz aviona pa chak i trach. mislim da je forum premalo iskoristen medij......steta |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Znam neke koji se sprdaju Forumashima... Nemaju pojma.
Forumi su nepresushan izvor informacija, zila kucavica ljudskih razmisljanja, a ljudi koji ga znaju koristiti postanu neminovno i provjereno mudriji... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
debeli najbolje koristi mogućnosti foruma |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
[quote="D"] debeli najbolje koristi mogućnosti foruma [/quote]
to stoji i dobre lokacije..tko bi rekao |
|
|
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
[ color=darkred]Etogac ovako bi to izgledalo da nismo na forumu nego na sijelu![/color] |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Malo ovih dana zeza bbcode (zato se quote i ovo s bojama i slicno ne vidi bas najbolje, nego pisu te neke djidje s uglatim zagradama), ali have no fear - ce da bidne sredjeno... ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
iawgoM
|
Leon je napisao/la: ›
Malo ovih dana zeza bbcode (zato se quote i ovo s bojama i slicno ne vidi bas najbolje, nego pisu te neke djidje s uglatim zagradama), ali have no fear - ce da bidne sredjeno... ;-)
|
da..bas sam ti htio to reci..danas stalno nesto steka...uzas..raspada se sajt..ajmo svi na pivo! |
|
|
Leon Admin
|
@Nevia, kad mijenjas svojstva teksta, onda pazi da obiljezavas one uglate zagrade [ ], jerbo onda parser (mali mrav koji to pretvara u smisleni prikaz) ;-) ne zna interpetirati takav kod. Zato se tebi sad vidi ono [...color=ovoono...] |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Leon Admin
|
Inace, ima jos jedna super fora, a to je direktno obracanje tebi, Anonymous.
Anonymous, igraj se sa slanjem... za koji dan ce biti upute i kako optimalno pratiti sve postove na forumu... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Anonymous, igraj se sa slanjem... za koji dan ce biti upute i kako optimalno pratiti sve postove na forumu...
|
svaki dan sedam sati na computer, optimalno. poslije radnog vremena optimalno pracanje foruma??? have fun ... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Anonymous, igraj se sa slanjem... za koji dan ce biti upute i kako optimalno pratiti sve postove na forumu...
|
Da tata...
Fala tata... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
|
|