Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
D je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nema veze s trgom, ali srušili su onaj dimnjak bivše keksare za koji se ovdje pričalo da će biti uklopljen u nove zgrade ??
|
E D: nije to keksara to je bila pekara, a keksara je kod Ruđerice.
Ajd sad daj kikiki |
|
|
|
|
|
Sasha
|
[quote="debeli"]
nevia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iawgoM je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što se tiče spomenika kod šetača to je sasvim druga priča!Imate i opis na ploči što bi taj spomenik trebao predstavljati i eto vam razloga zašto tako izgleda...bio je rat, a spomenik simbolizira rat...zato nam tako i smeta, i trebao bi smetati
|
Taj spomenik simbolizira da je ovaj grad smetlište, a ne posljedice rata. Drugonagrađeni projekt koji nije realiziran u cjelosti (Staklene ploče u šetalištu sa zahvalom poginulim braniteljima) su meni i mnogima mnogo bolje i originalnije rješenje od 6 hrđavih Šlepova nasranih u sred grada na koje se nesmiješ naslonit jel će ti stara j*bat sve po spisku kad bude prala jaknu. Nemojte opravdavat promašene projekte u ovom gradu kad nemate nikakve koristi od njih.
|
Uglavnom- radijator je najlošije urbanističko rješenje u gradu, zatvara cijeli Trg slobode, pa sve daje kalustrofobičan, neuredan i socijalističko- nostalgičarski dojam. |
|
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[quote="Sasha";p="7169"]
debeli je napisao/la: ›
nevia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iawgoM je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što se tiče spomenika kod šetača to je sasvim druga priča!Imate i opis na ploči što bi taj spomenik trebao predstavljati i eto vam razloga zašto tako izgleda...bio je rat, a spomenik simbolizira rat...zato nam tako i smeta, i trebao bi smetati
|
Taj spomenik simbolizira da je ovaj grad smetlište, a ne posljedice rata. Drugonagrađeni projekt koji nije realiziran u cjelosti (Staklene ploče u šetalištu sa zahvalom poginulim braniteljima) su meni i mnogima mnogo bolje i originalnije rješenje od 6 hrđavih Šlepova nasranih u sred grada na koje se nesmiješ naslonit jel će ti stara j*bat sve po spisku kad bude prala jaknu. Nemojte opravdavat promašene projekte u ovom gradu kad nemate nikakve koristi od njih.
|
Uglavnom- radijator je najlošije urbanističko rješenje u gradu, zatvara cijeli Trg slobode, pa sve daje kalustrofobičan, neuredan i socijalističko- nostalgičarski dojam.
|
dobro u pravu si ali taj škver zadovoljava funkciju ležečeg policajca pa čepinska mafija nemože više parkirat pred sagu hehe. |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Gost je napisao/la: ›
Uglavnom- radijator je najlošije urbanističko rješenje u gradu, zatvara cijeli Trg slobode, pa sve daje kalustrofobičan, neuredan i socijalističko- nostalgičarski dojam.
|
Imas kikiriki. Daj se logiraaaaaaj! |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
ne mora debeli, ima kamera po trgu
|
fala za kikiriki sad mogu na tekmu |
|
|
|
|
|
Sasha
|
Sori, Gemi. A ne daaaaa mi se...
goose je napisao/la: ›
Gost je napisao/la: ›
|
mislim da se trebaš ponositi ovim što si napisala...
NE!!
|
Okej, ako je to tvoje mišljenje... |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
ne mora debeli, ima kamera po trgu
|
fala za kikiriki sad mogu na tekmu
|
anytime, zaslužio si ti i više
@sasha, pa nije to valjda baš takva gnjavaža |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
|
|