Autor |
Poruka |
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ajmo malo...nest ste mi svi stidljivi...da cujem koje poze preferirate...sex poze naravno...a koje poze ste probali pa su neizvedive....
recimo sex pod tušem....jedino se moš razbit niš više niš manje....sexa sigurno neče biti
dakle jesmo li stidljivi ili smo maštovito marljivi???? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fallen-angel je napisao/la: ›
recimo sex pod tušem....jedino se moš razbit niš više niš manje....sexa sigurno neče biti
|
tvoja loša iskustva nisu pravilo, ima li zainteresiranih za demonstraciju??? |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
dea Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fallen-angel je napisao/la: ›
|
tvoja loša iskustva nisu pravilo, ima li zainteresiranih za demonstraciju???
|
ne moš me uvjerit u suprotno no nije ni bitno...to nije tema |
|
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
gaap
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Htjedoh bas reci da je danas otvoren forum Čavrljanja, upravo kako bi se ovo off-topicharenje smanjilo i kako bi se ponovno povećala kvaliteta rasprava (koja je sada još više moguća, jerbo je više ljudi, više različitih pogleda na istu stvar...) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ajd baci me u off topic. misliš da ćemo imati dovoljno autocenzure da se sami prebacimo tamo? |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
My favourite??
Kupaonica? Kuhinja? Soba?...Ima toliko tih mjesta po stanu....hm...ono kad na pisacem stolu odglumim monitor mmmmm.... ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
jednom sam se upustio u nekakvu akrobatiku koja je završila s iščašenim palcem (njenim), i od tada preferiram krevet i lagano... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@gazda, samo jednom?! ;-) Znaci li to da je to bilo nesto krajnje extreme, ili ?!
Inace, slazem se, nema postelje do kreveta! Doduse, postoje i losi kreveti... A ni javna mjesta nisu losa |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
taj put, ne prvi, se završilo s odlaskom na hitnu i traumu u KBO u gluvo doba noći, s glupom pričom o promašenim vratima...
siguran sam da nitko nije povjerovao ali nisam bio posebno dobre volje pa je cijela scena prošla bez glupih komentara.
u (lijepom) sjećanju mi je situacija iz POOL-a s barske stolice pokraj bilijarskog stola...živio polumrak u kafiću... |
|
|
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Hehehe ofkors kockasta, masna, bubuljicava i s drazesnim mrkim dlacicama sto prekrivaju godinama pomno nakupljane lisajeve. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
|
|