Autor |
Poruka |
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
ovi iz poglavarstva su to već preko zime poduzeli da ih preko ljeta ne bude. |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Samo da nebude nekih mutiranih. |
|
_________________ |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
ma zar ja živim u nekom drugom gradu? baš tražim po stanu kamagel da si ublažim muke od uboda komaraca...sunce im njihovo, očito su mutirani kad su me našli na četvrtom katu |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
ennna je napisao/la: ›
ovi iz poglavarstva su to već preko zime poduzeli da ih preko ljeta ne bude.
|
Onda su vrlo darežljivi ovi iz poglavarstva, pa su preventivno zaprašivali cijelu Slavoniju i Panonsku nizinu. Nigdje, naime, nema komaraca.
Ma fuj, ulizivači Đapića. Nema komaraca zato što je u vrijeme stvaranja legla bila suša, pa nisu imali gdje poleći jajašca. Sad ovi špricaju iz aviona reda radi, kad su već dobili lovu od Sanadera (ne biste vjerovali kako se dobro krade na zaprašivanju - nitko ne može tvrditi da je koncentracija otrova upola manja, ili da su isipali 100 litara manje nego što je prikazano). |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Komarci su se pojavili........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
davorccc
|
Jači nego ikad, sa surlom do poda, krilima kao u vrapca, sa protezom na zubima, dolaze nam sisati krv. |
|
_________________ |
|
|
|
davorccc
|
Dok spavam uvijek me nađu u mraku i zuje mi na uši. Ne sad da proleti par puta, pa ode negdje dalje. Naravno sjedne mi na uho, i cvili, cvili, cvili. |
|
_________________ |
|
|
|
davorccc
|
A meni drago što ga čujem, pa ga počnem vijati po kući, pa mu opsujem sve po spisku, on meni i tako u nedogled.
Sve je ovo mala zajebancija.
Treba imati dosta strujanja zraka u prostoriji, jer koliko sam čuo nemogu letjeti na povjetarcu. |
|
_________________ |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
moju krv ne vole komarci...inače bježe od mene
ali se ne sjećam da sam zadnjih par mjeseci vidjela ijednog tog malog letećeg zujavca |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
davorccc je napisao/la: ›
Dok spavam uvijek me nađu u mraku i zuje mi na uši. Ne sad da proleti par puta, pa ode negdje dalje. Naravno sjedne mi na uho, i cvili, cvili, cvili.
|
pa tako ih je barem lako spljeskati... umiriš se i koncentriraš na zujanje.. točno osjetiš na kojem je mjestu na koži, čak možeš osjetiti i zrak od krilaca (aj svear)... i samo PLJESK i gotovo.. puno bolja metoda od ustajanja i paljenja svjetla |
|
|
|
|
|
davorccc
|
Ma tko će mahati za njima, par puta sam mahao, on se izmakne i još mi pokaže srednji.
KATASTROFA.
A tada sam pronašao rješenje, ventilator okrenem prema zidu tako da ima strujanja zraka i od tada, spavam kao beba. |
|
_________________ |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Uzmite u obzir ovogodišnji vodostaj drave i onih 6 metara više prošle godine...
Prošle godine je lijeva obala bita više dana potopljena, dovoljno da se tlo dobrano namoči i bude pogodno za razvoj komaraca. |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
juhuuu, iskreno suosjećam s vašim jadima zbog komaraca, ali ja sam niskotlakaš i mene komarci NE VOLE!! Bdw, ne pamtim kad me je piknuo posljednji puta
cold as ice!!! |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
sexyback je napisao/la: ›
juhuuu, iskreno suosjećam s vašim jadima zbog komaraca, ali ja sam niskotlakaš i mene komarci NE VOLE!! Bdw, ne pamtim kad me je piknuo posljednji puta
cold as ice!!!
|
ne kužim otkad je tlak mjerilo grizu li te ili ne...
i ja sam niskotlakaš, tlak mi je 90/65 prosjek, žena mi je na predzadnjem sistematskom nakon što mi nije uspjela izmjeriti tlak rekla da sam očito mrtva
ali svejedno me grizu i to jače, jučer sam se probudila s milijardu uboda, dok mog dragog nisu ni dotakli
valjda sam im slatka |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
|
|