CatCloe je napisao/la: ›
punisher je napisao/la: ›
Priče za malu djecu. Ološ balkanski! Jebo vas mentalitet gdje su svi super ispravni i samo se zajebavaju i vode tuđu brigu. Ostali dio svijeta je pokvaren, hladan i ne zna šta je provod i zajebancija. Hahahaha, tipično ramišljanje kmeta!
|
ne znam stvarno odakle si izvukao "vode tuđu brigu", ali dobro.. mentalitet je jednostavno drugačiji, znam mnoge koji su se vratili iz "bijelog svijeta", ne zato što su balkanci i primitivčine, nego zato jer su navikli na drugačije međuljudske odnose i nisu se mogli/željeli prilagoditi na neke stvari....
a govoreći o tvom postu... stvarno su te gadno zlostavljali dok si bio mali. možda da se kreneš liječiti dok još nije kasno..?
|
ak treba, naći ćemo mu mjesto u popovači, jako je zločest...
ja nisam mogla nigje u bijelom svijetu - tzv. civiliziranom pronaći onaj široki osmjeh dobrodošlice i avliju otvorenu za sve koji navrate...jebate..nekima si se morao najaviti dva tjedna ranije za kavu, a neki opet s ulice pa u kuću, ali to je rijetkost...najbolje mi je bilo u argentini....ali teško za živit
u mene kući ko kupleraj...svi su dobrodošli, podijelimo kavice, sokiće, ak ima što za pojest dobro,ak ne pečem palačninke,,,,i dugo u noć...sreća pa nisam u zgradi