Autor |
Poruka |
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...sigurno mu je naka ženska pokazivala koliko još može u rikverc ici... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
da, da ... |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
...sigurno mu je naka ženska pokazivala koliko još može u rikverc ici...
|
Ili Dule, s onim legendarnim "jot,jot...jot.buuum!
Vidi ta si ladio.. ccc... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
tamna strana
|
ruana je napisao/la: ›
ja znam parkirat, heh
|
...ja ne znam parkirati....odnosno...kad parkiram negdje u šumi.....4 sata ne znam isparkirati..... |
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
nedavno sam svjedocio necem uzasnom. sjedili smo cura i ja, cekali bus. preko ceste parking manji neki
i gledamo mi kako netko se nezna ili isparkirati ili uparkirati. jedno 3-4 puta se toj osobi ugasio auto. jos kaze meni cura kako je to sigurno zensko za volanom
i u medjuvremeno dok je ta osoba jedno 50 puta pokusala uci il sta ja znam je naisao auto drugi i valjda od frustracije ta osoba se popela na bankinu na cestu i osla. i da,skontali smo da je musko bilo za volanom. na kraju smo pljeskali i valjali se od smijeha
tako da nije nuzno da samo zene neznaju vozit ima i muskih koji katastrofa voze |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja i dalje neznam uparkirati bočno... ali zaista ne znam... radije parkiram kilometar dalje nego bočno... |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
nema to veze da li je muško il žensko za volanom, znam ja cura koje fenomenalno voze a bogami znam i likove koji neznaju vozit al nikako, jednom ja tako stojim ispred zgrade, pušim i gledam kako neko u tigrici crvenoj pokušava uparkirat kola, prvo odnapred pa ne ide, pa ajd kao u rikverc će, 10 minuta, zakrčila po ceste, ljudi trube viču, psuju, spominju boga, vraga i sve svetce, ništa to nju ne dira, i onda je uparkiravajući kola udarila još dvoja parkirana kola, sva sreća na papirićima za brisače je ostavila podatke, torbicu na rame i ajmo dalje, a isto tako sam vidio i lika koji je bočno parkirajući udario čovjeka jer je ko sivonja stiso gas, popeo se na bankinu i orušio lika, ma užas, meni nije jasno, ako već netko nezna vozit, pa šta forsira onda tu vožnju, valjda misli po onoj staroj "practice makes perfect" il neznam, ja da neznam vozit pa ne bi sjeo u kola al nema tih para. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tamna strana
|
....definitivno auto nije za svakog....al s obzirom da svi mogu dobiti vozacku dozvolu...pa makar to bilo sistemom uzaludnih pokušaja...kad tad ce i oni nesposobni....moci sjesti za upravljac osobnog automobila....
..e sad to što ce ta osoba napraviti 100 pizdarija na cesti....nema veze...jer policija ce i mati što raditi....auto limari ce zadovoljno trljati ruke......grobari ce se nalopatati jedno ili više grobnih mjeta.....i limena glazba ce imati što svirati.....
...tako da u prometu...pazi na sebe...jer drugi sigurno nece paziti na tebe.....
...a što se tice vjecite dileme....tko je bolji vozac....muško ili žensko....moje mišljenje je da svatko tko napravi milion kilometara bez nezgode...zaslužuje da se o njemu kaže kako je dobar vozac...... |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|