Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Sinoć, osim što su još dva tipa skončala svoje živote udarivši u drvo, dogodio se morbidan incident.
Frajer, u tom drugom slučaju, pobjegao s mjesta nesreće i policajac potrčao za njim.
Nakon što ga je stigao, u naguravanju su obojica pala s 4m visine, ali policajac je prebio leđa i zaradio invalidsku mirovinu s 24 godine.
Osim što bi u svakoj demokratskoj državi policajac smio barem pucati bjeguncu iznad glave, primjeniti sredstva vezivanja opasnih osoba - kod nas mora ovako. Onaj koji bježi od zakona je zaštićeniji od onoga koji ga provodi.
U ime građanskih sloboda i demokratizacije policije policajci smiju prolaziti s prijelomima kralježnice, a ovu budalu će zaboraviti sutra.
Pitam se kako će se o ovom slučaju "represije" oglasiti "one udruge" koje su inače tradiccionalno najpogođenije represivnim djelovanjem domaće murije. |
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Katastrofa uf da je u Sad-u to napravio dobio lagano metak u nogu |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Trebalo bi dati veće ovlasti policiji,jer ovo nema smisla, policajac malte ne mora čekat da netko izvadi oružje i puca prema njemu da bi on mogao odgovorit.Previše je rupa u našem zakonu, npr.netko ti provali u kuću,i ti upotrijebiš oružje,tebe će u buvaru jer si napao jadnog sirotanovića nenaoružanog koji će postati na kraju narodni heroj |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Treba dati veće ovlasti i automatske puške.
Uz uvjet da se NE igraju divljeg zapada. |
|
_________________ |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la: ›
Uz uvjet da se NE igraju divljeg zapada.
|
i ju, al´bi tek onda bilo veselja!!
Mal´mal´pa se neki propuca "samokresom", što bi tek radili s automatima brrrrrrrrr, strah me i pomisliti |
|
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
sexyback je napisao/la: ›
Uz uvjet da se NE igraju divljeg zapada.
|
i ju, al´bi tek onda bilo veselja!!
Mal´mal´pa se neki propuca "samokresom", što bi tek radili s automatima brrrrrrrrr, strah me i pomisliti
|
krivo!! Nije svaki policajac lak na okidaču
Shadow Striker je napisao/la: ›
Trebalo bi dati veće ovlasti policiji,jer ovo nema smisla, policajac malte ne mora čekat da netko izvadi oružje i puca prema njemu da bi on mogao odgovorit.Previše je rupa u našem zakonu, npr.netko ti provali u kuću,i ti upotrijebiš oružje,tebe će u buvaru jer si napao jadnog sirotanovića nenaoružanog koji će postati na kraju narodni heroj
|
ma prvo oni dobiju batina, pa tek onda se mogu braniti...a i onda ih raspale sa institutom prekoračenja nužne obrane, povrede službene dužnosti.
Nisam glasnogovornik policije, i apsolutno ih ne branim...ali znam što su dečki prolazili na različitim tekmama, osiguranjima....a većinom se prikaže da policija mlati.. |
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Nedaj Bože da je "svaki lak na okidaču", pa i ovo malo onih koji jesu je puuuno previše!! |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
neja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma prvo oni dobiju batina, pa tek onda se mogu braniti...a i onda ih raspale sa institutom prekoračenja nužne obrane, povrede službene dužnosti.
Nisam glasnogovornik policije, i apsolutno ih ne branim...ali znam što su dečki prolazili na različitim tekmama, osiguranjima....a većinom se prikaže da policija mlati..
|
<oozing irony>
Ma nisu valjda nešt navijači krivi? Ona divna mladež koja dolazi bodriti svoj tim u gostima i kod kuće, navijanjem im pomažu da pobjede? Šta bi oni imali uopće opanjkavanja s policijom? Pa nisu zato na stadionu.
</irony>
Ili? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Totalno sam protiv vatrenog oružja kod 'cipelića', pogotovo prometne policije. Postoje puno bolje neubojite metode za koje ne treba izmišljati brdo pravilnika i regulativa. Pištolji krim-policiji, duge cijevi specijalcima.
Slažem se da je dobro podijeliti cipelićima vatreno oružje, ali samo u iznimnim slučajevima (zadaci visokog rizika).
Razmislite malo kako biste se osjećali kad biste vidjeli svog kvartovskog policajca sa H&K MP5N oko vrata... A da vas zaustave subotom navečer sa automatskim puškama na gotovs?
Ali, trenutno je situacija takva da sam ZA pucnjeve upozorenja, što se nenaoružanih bjegunaca tiče. Dok ne razviju bolje metode... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
davorccc
|
Tko nije kriv, taj se neće bojati murje. |
|
_________________ |
|
|
|
bazooka_joe
|
Tko nije kriv, taj se neće bojati murje.
|
Citiraš Torquemadu? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
davorccc
|
nisam znao da ga citiram, ali drago mi je da je netko imao slično mišljenje. |
|
_________________ |
|
|
|
bazooka_joe
|
nisam znao da ga citiram, ali drago mi je da je netko imao slično mišljenje.
|
Kak' se kaže, ignorance is bliss... |
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Odvalila mi se guzica od smijeha... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
nisam znao da ga citiram, ali drago mi je da je netko imao slično mišljenje.
|
Kak' se kaže, ignorance is bliss...
|
|
|
_________________ NEJA
My dear the Heart which you behold,
Will break when you the same unfold ,
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|