ovisi kakvu pjenu napraviš, i to treba znat, i ne smije ti se odvajat od mlijeka, zato lupi posudom, a mlijeko za pjenu može biti bilo kakvo, naravnoo da je bolje ono s više mliječne masti, ali ako nemaš onda će o ono od 1%m.m. poslužit, a ovako se najćešće koristi od 3,2-4.5%m.m.
bubabt je napisao/la (Pogledaj post): ›
ovisi kakvu pjenu napraviš, i to treba znat, i ne smije ti se odvajat od mlijeka, zato lupi posudom, a mlijeko za pjenu može biti bilo kakvo, naravnoo da je bolje ono s više mliječne masti, ali ako nemaš onda će o ono od 1%m.m. poslužit, a ovako se najćešće koristi od 3,2-4.5%m.m.
konobar?! ili...
mislim kužiš se u ono u što se običan čovjek ne kuži
poison girl je napisao/la: ›
ima u trgovini, piše na njemu "mlijeko za kavu" samo mislim da je stvar u kave aparatu, tj. u toj pjeni što napravi
Ima malih jeftinih aparata (milk frother) koji su posebno, ili nisu dio aparata za kavu a mlijeko je normalno. Naravno kao sto kaze @bubabt ono s vise mlijecne masti je uvijek gusce. Koji konobar kvako?
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all.
pa moglo bi se reć, vidio sam ove clipove dosta davno, i samo izgleda komplicirano, uopće nije, naravno da treba vježbe, i ja sam sam napavio 50-ak kava prije nego što je uopće ličilo na ovo al stvar prakse