Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Ček kako to da su prije oni famozni Milicajci sa onom starim bembarama stajali kod ulaza na kopiku. I kad neko apenkom "Dojuri" ,ovaj fino zvizne kaznu i mir. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
A gdje je policija?
Kad kod mene dječaci nižih razreda voze Automatika, onda se manekeni pojave...
Ovo je Južna Amerika. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
vlale je napisao/la: ›
ah, htjela sam reći da postoji "kvartovski policajac" (iliti kontakt policajac), ali niti jedan ne pokriva lijevu obalu Drave...ali možda ih se može nazvati i pitati 031/237-256
|
A kako da reagiraju kad i sami se provozaju po kopici u slobodno vrijeme |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Situacije je malo zamrsenija.
Naime, policajci ne mogu pisati kazne za prometni prekrsaj jer se radi o povrsini za koju policija nije nadlezna. Za sigurnost se treba brinuti vlasnik (Grad), ali ocito nema zelje, volje, para...
Policija moze reagirati tek kada se utvrdi da se usprkos upozorenjima i znaku zabrane klinci voze, ali vlasnik objekta je taj koji mora pozvati policiju..
|
...ne kužim baš ovaj dio gdje se kaže kako policajac ne može ništa....jer koliko me pamcenje služi....na ulazu u kopiku kad se dolazi promenadom....ima prometni znak zabrana za motore i bicikle.....
a koliko sam ja upucen u prometna pravila....kazna za nepoštivanje prometnog znaka je 500 kunica.....koju ti naplati ciko u plavom...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
Naime, policajci ne mogu pisati kazne za prometni prekrsaj jer se radi o povrsini za koju policija nije nadlezna. Za sigurnost se treba brinuti vlasnik (Grad), ali ocito nema zelje, volje, para...
Policija moze reagirati tek kada se utvrdi da se usprkos upozorenjima i znaku zabrane klinci voze, ali vlasnik objekta je taj koji mora pozvati policiju..
|
...ne kužim baš ovaj dio gdje se kaže kako policajac ne može ništa....jer koliko me pamcenje služi....na ulazu u kopiku kad se dolazi promenadom....ima prometni znak zabrana za motore i bicikle.....
a koliko sam ja upucen u prometna pravila....kazna za nepoštivanje prometnog znaka je 500 kunica.....koju ti naplati ciko u plavom......
|
Da, ali...
Zamisli da je Kopika necije dvoriste, npr. tvoje.
I sada, ti mozes stavit prometnu signalizaciju kojom nalazes da se treba voziti u rikverc, lijevom stranom i pri tome stalno trubiti...
Policiju boli briga sto ti radis u svom dvoristu. No, ako netko udje u tvoje dvoriste i pocne krisiti pravila ponasanja koja si ti, kao vlasnik, odredio stvar se mjenja.
Zoves policiju koja pocinitelja ne kaznjava za prometni prekrsaj vec ometanje privatnog posjeda, ugrozavanje necije sigurnosti i bla bla bla ili nesto trece, cetvrto.
Dakle, Grad, odnosno Športski objekti, odgovorni su za svakog motorista koji se vozika Kopikom, a policija se ne brine za tudja dvorista dok se susjedi ili vlasnik ne pozale na problematicne individualce...
Policija se brine za promenadu, i nakon poziva službeniku za prometnu preventivu dobio sam obecanje da ce ih tamo nemilosrdno derat...
Uf...
Nadam se da sam pojasnio... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...skužio sam.....
onda nam ne preostaje ništa drugo nego da zapjevamo onu pjesmu....
kad se male ruke slože...
sve se može
sve se može...
...te kad naiđe neki balavac kojem je stari kupio skuter jer mu je ovaj obecao da se nece drogirati......ili je uspio proci razred sa dvojkom....
skinit ga sa skutera....i priljepit ga na onaj vreli auspuh....iliti ispušni lonac......tako da ima lijepu i nezaboravnu uspomenu....pod nazivom ljeto 2007. |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ma ja ih ne volim vidjeti ne samo na kopici nego bilo gdje u gradu..mrzim kad mi se priljepe za auto s bilo koje strane. strašno. ili kad mi u neko doba noći prdi pod prozorom |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
|
a koliko sam ja upucen u prometna pravila....kazna za nepoštivanje prometnog znaka je 500 kunica.....koju ti naplati ciko u plavom......
|
Da, ali...
Zamisli da je Kopika necije dvoriste, npr. tvoje.
I sada, ti mozes stavit prometnu signalizaciju kojom nalazes da se treba voziti u rikverc, lijevom stranom i pri tome stalno trubiti...
Policiju boli briga sto ti radis u svom dvoristu. No, ako netko udje u tvoje dvoriste i pocne krisiti pravila ponasanja koja si ti, kao vlasnik, odredio stvar se mjenja.
Zoves policiju koja pocinitelja ne kaznjava za prometni prekrsaj vec ometanje privatnog posjeda, ugrozavanje necije sigurnosti i bla bla bla ili nesto trece, cetvrto.
Dakle, Grad, odnosno Športski objekti, odgovorni su za svakog motorista koji se vozika Kopikom, a policija se ne brine za tudja dvorista dok se susjedi ili vlasnik ne pozale na problematicne individualce...
Policija se brine za promenadu, i nakon poziva službeniku za prometnu preventivu dobio sam obecanje da ce ih tamo nemilosrdno derat...
Uf...
Nadam se da sam pojasnio...
|
Stvarno ih divljački i nemilosrdno deru. Kao i onih par skuteraša u vodi, koji izvode egzibicije pred publikom, a policija se busala u prsa da ove godine nema glisiranja u gradskom dijelu Drave.
Stoga se, nažalost, moramo strpiti dok netko ne nastrada, jer u Hrvatskoj se tek onda stvari mijenjaju. |
|
|
|
|
|
debeli
|
A u cemu je problem stat na ulaze kopike oko pola 7 i polako svi koji idu doma prvo platit kaznu a onda kud oces |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
A u cemu je problem stat na ulaze kopike oko pola 7 i polako svi koji idu doma prvo platit kaznu a onda kud oces
|
Ovo mi se svidja, jednostavno i ucinkovito rjesenje, osim ako skuterasi krenu cestom... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
skinit ga sa skutera....i priljepit ga na onaj vreli auspuh....iliti ispušni lonac......tako da ima lijepu i nezaboravnu uspomenu....pod nazivom ljeto 2007.
|
pa to sam ja lijepo rekla na samom početku |
|
|
|
|
|
debeli
|
debeli je napisao/la: ›
A u cemu je problem stat na ulaze kopike oko pola 7 i polako svi koji idu doma prvo platit kaznu a onda kud oces
|
Ovo mi se svidja, jednostavno i ucinkovito rjesenje, osim ako skuterasi krenu cestom...
|
Pa ima samo tri ulaza, a mixerom se nesmije vnutra.
to je cca 15 policajaca da bude prohodnije ko na traci. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Jebem li ga ja ako na skuterima nisu oni divljaci iz Kohorte! |
|
|
|
|
|
Stolni biljar
Ukupno postova: 39 Lokacija: Graškograd Spol: Muško
|
ma najbolje da svatko ponese na kupanje neku ppaliju i kada se zaleti lik na toj rerni pored njega fino ga opali po sred fanfulje da mu vise nikada ne padne na pamet da sjedne na motor... |
|
_________________ Letu muve letu avioni |
|
|
|
debeli
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebem li ga ja ako na skuterima nisu oni divljaci iz Kohorte!
|
Ti si neki provokator, pa kohortaši nemaju vozačke jer oni bojkotiraju zakone, a sigurno ne bi znali ne upravljati tim mlincima za kavu. |
|
|
|
|
|
|
|