Autor |
Poruka |
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Dragi moji forumaši, upravo sam čitajući Glas Slavonije lagano popi..la! Bjesna sam ko pas!!!
Naime, imat ćemo još više šanse da se svađamo s elektromodulom jer grad uvodi još 720 parkirnih mjesta u sustav naplate!!!
Mjesta su: TVRĐA!!, područuju oko Doma zdravlja, od Stepinčeve do Istarske, a uključivat će prometnice uz parkove Petra Krešimira IV. i kneza Branimira, Zvonimirovu, Krežminu, Zagrebačku, Cesarićevu kod Doma HV-a te (naknadno) Istarsku ulicu ,dio Reisnerove, Gundulićeve i oko Zrinjevca!
Nije im dosta pa hoće još i još i još i još!!
E sad mene zanima što su od toga dobili stanari koji su pisali peticiju da se počne naplačivat i koliko će oni plačat i da li će uopće plačat?
Ogorčena sam jer redovno idem u grad i parkiram samo 15 min i ne da mi se zbog 15 min plaćat 4 kn. Ako idem na duže vrijeme (na kavu, u šopng...) onda platim. |
Zadnja promjena: kvakica; 27.07.2007. 12:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma super..derite po svima,našim džepovima i zdravlju djelatnika koji po ovim visokim temperaturama love kazne i na +40 kako bi zadovoljili svoju mjesečnu kvotu da ne dobiju otkaz, naravno uz ekstra dodatak moždanog udara ili nekog drugog kolapsa jadnog i ispaćenog organizma |
|
|
|
|
|
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol: Žensko
|
Mi koji radimo u Istarskoj ostaviti cemo aute na marsu ili gdje??? |
|
_________________ Bolje biti malo lud nego malo pametan... |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
A ugradite si registraciju na magnet. Kada odlazis lijepo ju skines i gotovo. Pa neka ti pise kaznu koliko zeli. |
|
|
|
|
|
kvakica
|
ozbiljno! jel zna netko koliko košta parking mjesta za stanare? Iako čitala sam da se samo 20% može rezervirat |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a j**o ja njih!!!!
sad ce mi pred prozorom prikeljit taj stalak. totalno debilo, dodu ti gosti na par sati s dva auta i moraju iskesirati 20ak kuna... |
|
|
|
|
|
kvakica
|
ixia je napisao/la: ›
a j**o ja njih!!!!
sad ce mi pred prozorom prikeljit taj stalak. totalno debilo, dodu ti gosti na par sati s dva auta i moraju iskesirati 20ak kuna...
|
a joj , tog se nisam ni sjetila!!!!
Jadni moji gosti, pa ni mama mi neće htjet doć |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
pic
Ukupno postova: 125 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
još malo pa če se i privatne garaže naplačivati |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kak su krenuli uvest će u tvrđu i noćno naplaćivanje. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
veli dobri stari Murphy: smiješi se...sutra će biti gore. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Baš me briga, ja parkiram stranim tablicama i samo mi stavljaju lističe, imam ih cijeli predal. Al toliko pazim da parkiram ispravno, da ne može pauk da me odveze. |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma super,još ću morati pred kućom plaćati parking...
A ne znam kak će to riješiti,al nije dobro... |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ja nikada ne placam parkiranje niti hocu.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
kvakica je napisao/la: ›
E sad mene zanima što su od toga dobili stanari koji su pisali peticiju da se počne naplačivat i koliko će oni plačat i da li će uopće plačat?
|
dobili su eventualno to da će im oko zgrada i kuća možda biti nešto više mjesta za parking, ili će se možda automobili kraće tamo zadržavati, budući svaki sat košta (samo nagađam).
što se tiče naplate stanarima, znam kako stvari stoje u centru. ja stanarsku mjesečnu kartu za rupu plaćam 20 kuna, što je stvarno zanemariva cifra.
u blok centru je nešto skuplje, mislim 40 ili 50 kn mjesečno. ali pretpostavljam da će tvrđa i istarska ipak biti u onoj jeftinijoj kategoriji.. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mislim da sam čuo da će Istarska biti 50 kn |
|
|
|