Autor |
Poruka |
Linolina
Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Pozdrav forumaši!
iscrpila sam gotovo sve mogućnosti kako bih se se oslobodila luđakinje.
Naime, što se događa?
Unazad godinu dana dobivam pozive sa skrivenog broja, ali to nije sve stižu mi i poruke nesuvislog sadržaja, punog provokacija koje aludiraju na vezu između mene i mog zaručnika. Iz njih sam zaključila da ta osoba nas vrlo dobro pozna. Moram napomenuti da je broj s kojeg dobivam poruke vidljiv. Nakon mjesec dana promjenila sam broj. Međutim prije dva mjeseca opet se pojavila. Neznam kako je dobila broj, jer sam ga suzila na vrlo mali broj ljudi, a i tajan je u vip-u. Obratila sam se policiji, no oni su sačinili zapisnik i rekli da mi je jedino rješenje da broj opet promjenim. Obratila sam se vip-u misleći da ću kao njihov uredan vip pretplatnik dobiti informaciju kako riješiti problem. Međutim i tu su mi rekli da mogu jedino promjeniti broj, a jedino ako su poruke prijetećeg sadržaja da se obratim Sudu. Otišla sam na Sud, a na Sudu ista spika. Ako imate prijeteće sadržaje alarmirat ćemo policiju, jedino da odete na poštu. Bila sam i tamo ali na žalost opet ništa.
Mogu ja promijeniti broj ali ta osoba će opet na nekakav način doći do broja.
Postoji li u ovoj našoj Hrvatskoj netko tko mi može pomoći? |
|
|
|
|
|
Korisničko ime Ukupno postova: 64 Lokacija: sarajevo-osijek Spol: Nebitno
|
Ja na tvom mjestu uzela bi mobitel i šiknula ga u zid.
Nema više poziva ni poruka.
Slučaj riješen. |
|
_________________ umri...umri...umri....zbogom a ja ću za tobom........... |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
još, još, još! |
|
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
|
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...pocni i ti njoj slati poruke prijeteceg sadržaja....u kojima joj opisuješ do najsitnijih detalja kako ceš je muciti.....pa kad te ta osoba tuži zbog takvih poruka.....onda ceš saznati tko je tebi slao poruke....
...jer jednostavno neke stvari možeš riješiti samo na nacin da se spustiš na protivnikov nivo..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
...jer jednostavno neke stvari možeš riješiti samo na nacin da se spustiš na protivnikov nivo.....
|
istina, ne vjerujem u rješavanje problema nespuštanjem na nivo protivnika, to rijetko kad pali. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
obrati se toj osobi ... rekla si da je to vrlo malo broj .... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Probaj nazvat s nekog drugog broja tu osobu možda po glasu skontaš o kome se radi |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
pod svaku cijenu saznaj ko je to i onda kada saznas isaketaj tu osobu po bubrezima |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Linolina
|
Hvala svima...zbilja imate dobrih ideja...najviše mi se sviđa ideja tamne strane... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
vjerujem da u toj cijeloj prici lezi dublja istina |
|
|
|
|
|
Linolina
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a razlozi zbog kojih ti salje por i sta si ti ili tvoj zarucnik njoj napravili |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Linolina je napisao/la: ›
Pozdrav forumaši!
iscrpila sam gotovo sve mogućnosti kako bih se se oslobodila luđakinje.
Naime, što se događa?
Unazad godinu dana dobivam pozive sa skrivenog broja, ali to nije sve stižu mi i poruke nesuvislog sadržaja, punog provokacija koje aludiraju na vezu između mene i mog zaručnika. Iz njih sam zaključila da ta osoba nas vrlo dobro pozna. Moram napomenuti da je broj s kojeg dobivam poruke vidljiv. Nakon mjesec dana promjenila sam broj. Međutim prije dva mjeseca opet se pojavila. Neznam kako je dobila broj, jer sam ga suzila na vrlo mali broj ljudi, a i tajan je u vip-u. Obratila sam se policiji, no oni su sačinili zapisnik i rekli da mi je jedino rješenje da broj opet promjenim. Obratila sam se vip-u misleći da ću kao njihov uredan vip pretplatnik dobiti informaciju kako riješiti problem. Međutim i tu su mi rekli da mogu jedino promjeniti broj, a jedino ako su poruke prijetećeg sadržaja da se obratim Sudu. Otišla sam na Sud, a na Sudu ista spika. Ako imate prijeteće sadržaje alarmirat ćemo policiju, jedino da odete na poštu. Bila sam i tamo ali na žalost opet ništa.
Mogu ja promijeniti broj ali ta osoba će opet na nekakav način doći do broja.
Postoji li u ovoj našoj Hrvatskoj netko tko mi može pomoći?
|
RECI ZARUČNIKU DA JOJ DA PO PIČKI ! |
|
|
|
|
|
|
|