Autor |
Poruka |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Kako je Osijek igrao danas? jel bio bolji od Slavena? Tkoe je bio najbolji u Osijeku? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
Tkoe je bio najbolji u Osijeku?
|
Moj tata! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako je Osijek igrao danas? jel bio bolji od Slavena? Tkoe je bio najbolji u Osijeku?
|
Osijek je "odlično" igrao, a igrači su VELIKI bod proslavili opijajući se u Coctailu...Žalosno je što su stariji klošari povukli mlađe igrače. |
|
|
|
|
|
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako je Osijek igrao danas? jel bio bolji od Slavena? Tkoe je bio najbolji u Osijeku?
|
Osijek je "odlično" igrao, a igrači su VELIKI bod proslavili opijajući se u Coctailu...Žalosno je što su stariji klošari povukli mlađe igrače.
|
stariji igraci osijeka samo unistavaju mlade nade |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Mlade nade pobijedile sarajevski Željezničar 5:0! |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
Mlade nade pobijedile sarajevski Željezničar 5:0!
|
Bila upravo velika reportaža na CNNu o ovome. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Nadajmo se da če biti utakmica za PET... i da če naši biti odličnjaki. (Nisam za Varteks). |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a onda rijeka, hajduk, dinamo, zagreb... lud raspored! |
|
|
|
|
|
jocika
|
...al ćemo ih rasturit... još se možemo nadati, nije još počelo... ajmo, naprijed dečki, vi ste naš ponos, mi smo uz vas... |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
čestitam na pobjedi, samo nek tako nastave igrati i nek zarade te pare kad već škole nisu završili. čestitke i kohorti na civiliziranom ponašanju, nadam se da će tako biti i kada dodje torcida i bbb, a ne trčat ulicama s kamenjem u rukama |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
2:1 protiv varteksa! |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čestitam na pobjedi, samo nek tako nastave igrati i nek zarade te pare kad već škole nisu završili. čestitke i kohorti na civiliziranom ponašanju, nadam se da će tako biti i kada dodje torcida i bbb, a ne trčat ulicama s kamenjem u rukama
|
mislim da to ipak više ovisi o navedenim navijačkim skupinama nego o kohorti. Sve dok oni budu čakijali po osijeku, provocirali kod palacea i namjerno izazivali frku drugačije neće bit. Napisano se odnosi na boyse, kao i uvijek čast izuzecima. Što se tiče torcide iskustva su puno bolja. slobodno hodaju prije tekme ispred bijelo plavih nit oni ikog diraju nit iko dira njih, prošle godine smo lega i ja naletili na skupinu od 8 - 10 torcidaša po naglasku kontam iz dalmacije u haustoru jedne zgrade u centru i nisu nas nabili iako su mogli. Zato sumnjam da prava kohorta kamenjem dočekuje gostujuće navijače iz čistog hira. Uostalom najbolji primjer je zajedničko cuganje s Armadom u Madoni nakon tekme prije par godina sve dok oni nisu napali naše dečke u rijeci |
|
|
|
jocika
|
Čisto sumnjam da su bili "pravi" torcidaši Nemam baš najbolje uspomene na njih poslije utakmice Hajduk - Debrecin, posle čiste "petice" su se naljutili i po Splitu lovili sve poprijeko. Moj šogi nosi ispod miške gornji del trenerke i to baš crvene boje, i kad oni to ugledajo navale na nas ko gluv na telefon a mi ni krivi ni dužni. Naša sreča što smo bili skoro svi od dva metra i imali sa sobom boksaća inaće bi bome loše izgledali |
|
|
|
|
|
|