Autor |
Poruka |
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
A mi smo naprali kučicu na drvetu u šumici pod Vinogradskom
šmrc šmrc |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Kako sam uživala čitajući ovih pet stranica...
Sva ta sjećanja...lijepo ih je obnoviti... Da mi se bar na pet minuta vratiti i praviti tunele u pjesku.
Mislim da su oni rođeni između '75. i '85. imali najljepše djetinjstvo i mladost. Bili smo glupi a pametni. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
sjećam se, prije rata sam naučila vozit bic. naučila vozit bic, ali ne i sići s njega nikad neću zaboravit onaj bezbroj krugova po naselju - onda me susjed vidio i pomogo mi da konačno siđem |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
kvakica
|
paperje je napisao/la: ›
sjećam se, prije rata sam naučila vozit bic. naučila vozit bic, ali ne i sići s njega nikad neću zaboravit onaj bezbroj krugova po naselju - onda me susjed vidio i pomogo mi da konačno siđem
|
e sad sam se baš slatko nasmijela, hvala |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
paperje
|
kvakica je napisao/la: ›
sjećam se, prije rata sam naučila vozit bic. naučila vozit bic, ali ne i sići s njega nikad neću zaboravit onaj bezbroj krugova po naselju - onda me susjed vidio i pomogo mi da konačno siđem
|
e sad sam se baš slatko nasmijela, hvala
|
sjećam se i šta sam imala na sebi tada. sad ćeš se tak nasmijati. ljubičasta plišana majica i tirkizne sjajne lasteksice |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
|
ovo je prekrasno! zamisli da nije naišao... možda bi još kružila po naselju |
|
|
|
|
|
Pašće
|
A mi klipani,znali sjest na bicikle pa u Vukovar ili Bezdan ili Đakovo,na staru dravu,na Vućedol itd.,tek toliko da nismo na jednom mjestu |
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
a igra mame i tate??hihi
a za ovu sad generaciju-oni se tog doslovno igraju, i svi puše i piju, a nisu ni u pubertet ušli!! |
|
|
kvakica
|
al ne kontam ja to. Vjerujem da večina tih roditelja bar naslućuje šta ta djeca rade na ulici i ne mogu jednostavno vjerovati da ništa ne poduzimaju, Nekontam. Meni je 25 pa se moja mama još uvijek brine ako ne dođem kući u ono vrijeme kad je navikla. Ako uvijek dodem kući prije 4 npr, normalno je da će se zabrinuti ako me nema do 6. Neće zvat policiju al će se brinit.
Imala sam ograničene izlaske do 18 godine i nisam uvijek smjela biti vani do 5 a današnji klinci od 16 godina nemaju zabrane. Ajd možda za dečke još nekako al curice... I onda se čudimo što ima sve više i više drolja i sponzoruša.
Ma naše djetinjstvo je bilo naj |
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
kvakica
|
a bilo mi je dobro i kod bake na kaldrmi gdje sam svaki dan od silnog trčanja razbijala koljena i po dva puta!
ili spuštanje niz brdo u livadu po snijegu na vreći od gnojiva koja je puna slame!
Znam da me brat uvijek šprdo da to ne znam. |
|
|
|
|
paperje
|
a kad smo se igrale gume... joj kak je to super bilo... stari i novi es-ka-fe, bez dodirive u koljenima, bez zastajkive u podguzu, struku i miškama... pa ona igra s gumom: olimpijada našega grada, tvornica keksa i čokolada! pa se onda provlačiš kroz lastiš... |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
kockanje na slimbe... jaooo... jebote, ne bi ni znao da postoji nesto poput svjetskog nogometnog prvenstva, da se '86 nisam zesce zaludio u kocku ;-) ... nikada nisam kontao poantu popunjavanja albuma i osvajanja "koznog fudbala"
|
Slimbe.... nisam nikada kužio one koji skupljaju glupo Životinjsko carstvo kad imaš "Fudbalere i timove", svjetska nogometna prvenstva, Sandokana i ostale. Jedne godine je grb reprezentacija bio u zlatotisku pa se za takvu sličicu tražilo i do 10 običnih. Slimbama se obično kockalo na "poklape" kad se dlanom trebalo udariti odozgora po sličicama i tako napravljenim pritiskom zraka okrenuti ih na poleđinu. Svašta se klinci sjete
|
...uh, ovo me sada bacila totalno nazad....ubijali smo se pred Bracom Ribar od poklape, demit...i svatko je imao svoju ludu taktiku kako to sto bolje odraditi i pokupiti slimbe svih ostalih pacera....aaa, ocu se vratiti u to vrijeme.... |
|
|
|
|
|
Pašće
|
A kada se sjetim kompa, Spektrum +2 ili Comodore 64,pa nabavimo program za igricu,aonda udri da je ukucaš,što je znalo trajati i po 5-6 sati, da bi kada ju pokrenemo, otkrili daje glupa.ništa,izbriši ju pa opet neku drugu.
A danas ubaciš cd i več je učitana, nema tu draži. |
|
|
|
|
|
|