Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
jednom kad procitam temu na forumu otici cu se propucat  |
|
|
|
|
 |
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol:  Žensko
|
Nije smiješno.Tako sam se ja osjećala kad sam bila ludo zaljubljena u Brad Pitta kad sam bila mala.Ah ta neuzvraćena ljubav
|
Ne drogiram se... A istina je da je ljubav neuzvraćena i potpuno nemoguća, ali ne, on nije nikakav glumac niti bilo kakva javna osoba... |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
je, je, svi to kažu na prvu pa se onda predomisle..  |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol:  Žensko
|
je, je, svi to kažu na prvu pa se onda predomisle..
|
Ok, možda je moje mišljenje glupo, i možda sam ja glupa, ali mrzim kad me se etiketira onakvom kakva uopće nisam... I zato još jednom ponavljam, NE DROGIRAM SE... Ne vidim smisla u namjernom uništavanju vlastitog života... Vidim da sam krivo shvaćena... Htjela sam reći da je glupo ubijati se od truda da zaboraviš nekog, stalno loviti nekog novog kako bi zaboravili onog kojeg još uvijek volimo i onda kad ništa ne uloviš biti u depri i stalno se vraćati staroj i sada već bivšoj ljubavi, blamirati se moljenjem da ti se vrati i sl. ... Zašto jednostavno ne nastaviti živjeti isto kao i prije, već je općepoznata stvar da vrijeme liječi sve rane... Nakon nekoliko tjedana ne viđanja te osobe vjerojatno ćemo ju zaboraviti, barem u onom ljubavnom smislu... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
@ana...no sikiriki....nemoj sve ovo preosobno doživljavati...jer tu ionako pola njih samo sjedi kod kuce i cakajuci kao bi mogli nekome sputiti.....te pri tom ljeciti svoje komplekse....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
a baš smo mislili da se bodeš u parku i da je tvoja bačena igla na koju se nabo klinac na želji... faking šit, jel ti palo možda na pamet da se netko zajebava?!
zajebancija - to ti je ono kad netko ne misli ozbiljno i kaže/napiše nešto što je mnogima smiješno, a neki su u stanju prihvatiti čak i šalu na svoj račun... za-je-ban-ci-ja..... kuuužiiiš?  |
|
|
|
|
 |
|
ugurat cu te ja psihu preko reda  |
|
|
|
|
 |
cane
|
a šta ćeš Cat, izgleda da nekima treba malo duže da skontaju neke stvari... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
|
Znam ja šta je, citiram, za-je-ban-ci-ja... Ali mi ovo ipak nije smiješno... Bit će da imamo drugačiji ukus za humor i nisu nam iste stvari smiješne, očito... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
 |
cane
|
Ma ti se totalno drogiraš... hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol:  Muško
|
ako neće ana, mogu li ja??? pliz, ekipa je tamo puknuta do bola! |
|
|
|
|
 |
|
da legende su, pozdrav psihi |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nije smiješno.Tako sam se ja osjećala kad sam bila ludo zaljubljena u Brad Pitta kad sam bila mala.Ah ta neuzvraćena ljubav
|
E ti se 100% drogiraš  |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
 |
|