@mali ivica.....po tvom pisanju o crkvi i vjeri.....mogu samo zakljuciti da si imao jako bliske odnose sa svecenicima.....koji su te kao malog jako obožavali i volili......cak su i dio sebe unjeli u tebe......
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
mali_ivica je napisao/la:
MOŽE VAS BITI STID ZATO ŠTO STE LICEMJERNA ĐUBRAD PRIGOVARATE SVEČENICIMA I DRUGIMA A KAO LJUDI STE GOVNA I NISTE NIŠTA POSEBNO UČINILI ZA NIKOGA A NEMATE POJMA KOLIKO SVEČENIKA JE TO UČINILO! TO SAMO POTVRĐUJE DA STE ĐUIBRAD LICEMJERNA!
Laki je malo nervozan
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo
tamna strana je napisao/la :
@mali ivica.....po tvom pisanju o crkvi i vjeri.....mogu samo zakljuciti da si imao jako bliske odnose sa svecenicima.....koji su te kao malog jako obožavali i volili......cak su i dio sebe unjeli u tebe......
U potpunosti si u pravu! Jedini problem ovoga što si napisao je to da to što si napisao ima dvostruko značenje pogotovo ovaj dio:
tamna strana je napisao/la:
.cak su i dio sebe unjeli u tebe......
U potpunosti si u pravu!
takve traume ostaju do kraja života.....al eto neki ce dobiti velike novce kao oštetu za nanešeno zlo.....samo se trebaš prijaviti da su te svecenici volili....na neki cudan nacin.....
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
ne treba se uopće opterečivat s tim da li bog postoji i koliko ih ima ili koji je pravi! sve to bacit u kantu! nego više pažnje valja obračat kak ćemo postat bolji ljudi, sprječit diskriminacije i ratove (pogotovo one koji se vode u ime vjere i boga), okrenut se prirodi, pomagat siromašnima i gladnima...
Bravo mali_ivica, dobro im daješ po pički. Možda bi oni htjeli dobit ko Zvonkec odpozadi, pa su ljuti sami na sebe, što nisu išli u crkvu. Al ja mislim, da ima među njima puno blefera, koji tamo zalaze a tu mudruju ko neke stare babe.
slažem se.... ne vjerujem u boga.. a u kojem je svjetlu crkva u ovo vrijeme... ne pada mi ni na kraj pameti a počnem razmišljati o vjeri i crkvi...[/quote] ovo je napisala @ malecka
Znači ako se o nekome ili nečemu priča loše, ti automatski povjeruješ u te priče i odbacuješ to, a kada je nešto popularno bez pogovora se priklanjaš tome. Krasnog li razmišljanja... Samo naprijed...
Zadnja promjena: ana18os; 05.08.2007. 22:03; ukupno mijenjano 1 put.
mali_ivica je napisao/la:
MOŽE VAS BITI STID ZATO ŠTO STE LICEMJERNA ĐUBRAD PRIGOVARATE SVEČENICIMA I DRUGIMA A KAO LJUDI STE GOVNA I NISTE NIŠTA POSEBNO UČINILI ZA NIKOGA A NEMATE POJMA KOLIKO SVEČENIKA JE TO UČINILO! TO SAMO POTVRĐUJE DA STE ĐUIBRAD LICEMJERNA!
Laki je malo nervozan
jebena fora
Spol: Žensko
ana18os je napisao/la:
slažem se.... ne vjerujem u boga.. a u kojem je svjetlu crkva u ovo vrijeme... ne pada mi ni na kraj pameti a počnem razmišljati o vjeri i crkvi...
ovo je napisala @ malecka
Znači ako se o nekome ili nečemu priča loše, ti automatski povjeruješ u te priče i odbacuješ to, a kada je nešto popularno bez pogovora se priklanjaš tome. Krasnog li razmišljanja... Samo naprijed...
[/quote]
too uopće nema veze s tim... da ako je neš popularno da ja u to automatski vjerujem...halo... nego jednostavno ne vjerujem u boga... a kamoli u onu sliku vjere koju crkva danas predstavlja ljudima...
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me
ja osobno ne vjerujem u Crkvu, koja brani kontracepciju.. hello?! u svijetu u kojem vlada AIDS etc. .... ispovijed? kome? svećeniku koji ima dvoje izvanbračne djece, a meni sere zbog sexa prije braka.. ma daj...
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Spol: Žensko
insomnia je napisao/la:
ja osobno ne vjerujem u Crkvu, koja brani kontracepciju.. hello?! u svijetu u kojem vlada AIDS etc. .... ispovijed? kome? svećeniku koji ima dvoje izvanbračne djece, a meni sere zbog sexa prije braka.. ma daj...
slažem se..... u potpunosti
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me
Adams je car! Neki od citata (The hitchhikers guide to the galaxy):
"In the beginning, the universe was created. This made a lot of people very angry, and has been widely regarded as a bad idea."
"There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory which states that this has already happened."
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan