Autor |
Poruka |
AmonRa Ukupno postova: 4 Lokacija: Os :) Spol: Žensko
|
Daklem molila bi cijenjeno pučanstvo da se izjasni na temu omjera muškića i djeva u našem gradu! Ženama je bolno poznato da je omjer 4:1 u njihovu korist ... Samo me zanima jesu li naši dragi momci svjesni toga kakvi su sretnici? Ako ovu temu razmotrimo sa stajališta prirodne selekcije i opstanka najjačih onda ove brojčice govoreu našu korist (žena naravno) Ipak, sve mi se čini da je ova prednost nešto što nas i ne treba previše veseliti, jer kad su već u manjini i kušnji pored tolikih ljepotica u gradu kako im išta zamjeriti? Sve u svemu ekipa, zanima me vaše mišljenje o navedenom!What do you think..?hm? |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
I onda kad je tolika konkurencija, žene se moraju dodatno trudit... dotjerivat, vježbat, mirišat...
ma raj za muškiće! a njima opet nije dosta! |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
di su te žene što se ne skrivaju od mene? |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
To bi muškićima mogao biti dobar izgovor protiv monogamije! Nikako mi se ne sviđa taj omjer |
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
to su neke zastarjele brojke,novi omjer je 2:1 |
|
|
|
|
|
Ivan
|
znaci one pametne vec bjeze iz grada? |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Kad uzmemo u obzir one jednostrane dečke,onda je nas muških u još manjem omjeru |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
AmonRa Ukupno postova: 4 Lokacija: Os :) Spol: Žensko
|
xnet0962 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kad uzmemo u obzir one jednostrane dečke,onda je nas muških u još manjem omjeru
|
Manji omjer koji vam ide na ruku... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Normalno da smo zadovoljni! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
kad je pun grad seljancica |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
moraš zahvaliti mami što se udala u grad pa ti, blažena sa tom svojom izjavom eto... nisi jedna od njih... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Onih sa malo soli u glavi ima taman da zadovolji omjer 1:1, pa sam i ja zadovoljan... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hmm bilo kakav da je omjer 2:1 ili 4:1 ... nemam ništa protiv ... slobodno neka me napadnu |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Eto i ja se u potpunosti izlažem ženskim napadima, cure ajmo juriš |
|
|
|
|
|
Ivan
|
bilo mi je dosadno ujutro pa sam prebrojao pučanstvo.
rezultati:
Žene: 38302
Muškarci: 31122
Babe po pijacama: 8218
Babe po čekaonicama u ambulantama: 31908 |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
|