Autor |
Poruka |
nakaradni
Ukupno postova: 73 Lokacija: Abu-al Urhum Spol: Muško
|
|
|
|
snjezana Ukupno postova: 4 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
Zašto ne pokušaš kod nas?
Osobno vodim Agroturističku zajednicu Valpovštine. Imamo 11 privatnih smještaja, cijena svuda 100 kn po noćenju, kategorija tri zvjezdice, sve novo. Sobe s kupaonicama, svuda TV. Mnoštvo različitih sadržaja, sporta, rekreacije, dobre klope, etnografije i sl. Organiziramo izlete |
|
|
|
|
|
snjezana Ukupno postova: 4 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
zaboravila sam mob 098 305 708.
ponuda se odnosi na Osijek, Valpovštinu i šire u Slavoniji. |
|
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ima u Gundulićevoj u Osijeku hotel Drava,tri zvjezdice,novi je hotel,izvana izgleda dobro.Cijenu i broj pokušaj naći na netu.
I imaš hotel Ritam u retfali u Osijeku.Mislim da to nebi smjelo biti skupo.A ulica je Kozjačka. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iz pouzdanih informacija znam da bi se uskoro trebali otvoriti i neki pansioni u kolodvorskoj, u retfali. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
oftopik; preporucam antunovic hotel u zgbu... najbolje limunada u gradu... 0.2l = 28kn !!!!
jebote, za dva deca limunade se u westu napijes ))
eto vam vasa metropola.. jebla vas ona u vashe provincijsko dupe |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Ha, onda zasigurno nisi popio kavicu u Sheratonu za 18 kuna. Ili popio vodu za istu cijenu. I to sve u ambijentu lažnog luksuza i kiča.
No najveća zabluda Hrvata je da su dobri domaćini. Imamo očajne hotele, katastrofalno osoblje - ne zna jezike, neljubazno je, a još je i postalo skupo. Zabava na moru nula bodova. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Blofeld je napisao/la: ›
Ha, onda zasigurno nisi popio kavicu u Sheratonu za 18 kuna. Ili popio vodu za istu cijenu. I to sve u ambijentu lažnog luksuza i kiča.
|
ma nisam ni ovo pio.. al sam dobio racun od frenda na mejl.. bmp pa ga nemerem stavit na forum.. |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a hotel osijek,hehe. imas u bilju nocenje za 120kn,probaj na googlu,ja jednom trazila i svasta nasla |
|
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Ajde, sezona je, nek se malo osviježi stranica! I meni bi dobro došle takve informacije. Dobićete veliki + kod Turističke zajednice! |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imaš u osijeku.. privatni smještaj lipe...
156 kn je noćenje za jednu osobu, a 126kn po osobi za 2 ili 3 osobe.... nalazi se na jugu 2... mislim da je to vrlo povoljno |
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kontakt broj je 091 571 67 96
adresa je: lopudska 34b |
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
HotelLug Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Novootvoreni Hotel Lug u Baranji nudi vam jedinstvenu kombinaciju udobnog smještaja, najfinije domaće hrane te ladanjskog mira. za Vas organiziramo sve vrste proslava i svečanosti u našoj multifunkcionalnoj sali ili u uređenom dvorištu. Plaćati možete karticama i na rate. Posjetite http://www.bts.hr/index.html i uvjerite se. |
|
|
|
|
|
|
|