Autor |
Poruka |
nevia
Ukupno postova: 123 Lokacija: legograd Spol: Žensko
|
[quote="deltaos"]
[quote="nevia"]
steam je napisao/la: ›
nevia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da znam ja to! Nisam trgovkinja nego preko studentskog radim u call center-u!
|
Opaaaa, call girl?
|
Ne! call girls izlaze kao pratnja na večere i sl. s muškarcima koji si to mogu priuštiti! Mi u call centru razgovaramo s korisnicima i nastojimo im pomoći! ne bih reklamirala firmu, dovoljno se i sami eksponiraju....samo ću reći boju...znat ćeš o kome je riječ.....ROZENO ILI PINK
[/quote]
Baš čudno..čujem da djelatnici u HT-u(roze ili pink) dobijaju uskoro otkaze kao tehnološki višak ,a studenti kao ti im rade u call centru..ili si kćer neke face ili je sve ovo naopako i nakaradno..
SORRY.Nevia ništa osobno tebi ne zamjeram
[/quote]
čuj! Ništa od toga! Pošteno nađen posao! Čista ko suza! Moji roditelji nemaju baš nikakvog utjecaja na nikoga! Tj. nitko su i ništa! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
traze se operateri u call centrima po slavonskoj burzi... ocigledno da imaju dost slobodnih radnih mjesta.
uostalom, nije to sam tak raditi. |
|
|
|
|
|
nevia
|
ixia je napisao/la: ›
traze se operateri u call centrima po slavonskoj burzi... ocigledno da imaju dost slobodnih radnih mjesta.
uostalom, nije to sam tak raditi.
|
Eto! Vidite i sami! |
|
_________________ Beautiful memories hold many treasured days and those days turn into yaers, years into centuries till the eternity |
|
|
|
deltaos
Ukupno postova: 136 Lokacija: Os i samo Os.. Spol: Muško
|
[quote="nevia"]
[quote="deltaos"]
[quote="nevia"]
čuj! Ništa od toga! Pošteno nađen posao! Čista ko suza! Moji roditelji nemaju baš nikakvog utjecaja na nikoga! Tj. nitko su i ništa!
[/quote]
A jel ondak rade u HT-ju |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
nevia je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Nevia, po Zakonu o radu svaki radnik ima pravo na jedan dan odmora u tjednu i nema te sile koja bi te mogla potjerati na posao 7. dan u tjednu. Inace, reci mi... da li radis kao trgovkinja ili nesto drugo? Imam pri ruci Zakon i na dispoziciji osobu koja se bavi radom, pa....
|
da znam ja to! Nisam trgovkinja nego preko studentskog radim u call center-u! e a slobodan dan sam iskoristila u subotu! uostalom kad radiš preko stuca čisto sumnjam da vrijede ista pravila igre kao i za ostale
Ali zahvaljujem na interesu
|
Vrijede, naravno da vrijede. A koliko se postuju, to je sad neka druga prica... kao kad nedjeljom radnici idu sefu stavljati crijep ili seliti namjestaj, a ovaj im zavrti cevape i jadnici misle kako ih je pocastio na njihov neradni dan. Bla bla, truc & vau u vjetar.... znas vec.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Khm, Stefica(TM) je najcesce u vjecitoj fazi trazenja prednje strane racunala... misu daje sir, a na televizor stavlja heklani milje i ukrasnu pepeljaru
|
pravi kapitalista, odma stavljas (TM) na Steficu... jel to ona Stefica sto je cistila zahode? ili je to teta ikaca, ne sjecam se... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
nevia
|
[quote="deltaos"]
[quote="nevia"]
[quote="deltaos"]
[quote="nevia"]
čuj! Ništa od toga! Pošteno nađen posao! Čista ko suza! Moji roditelji nemaju baš nikakvog utjecaja na nikoga! Tj. nitko su i ništa!
[/quote]
A jel ondak rade u HT-ju
[/quote]
Jok! ma kakvi! ma ne moram to valjda 100 puta ponavljati! |
|
|
|
|
|
nevia
|
Vrijede, naravno da vrijede. A koliko se postuju, to je sad neka druga prica... kao kad nedjeljom radnici idu sefu stavljati crijep ili seliti namjestaj, a ovaj im zavrti cevape i jadnici misle kako ih je pocastio na njihov neradni dan. Bla bla, truc & vau u vjetar.... znas vec....
[/quote]
ajme meni! samo bi mi još falilo da idem šefu nosit namještaj! A valjda neće do toga doći! ma vjeruj mi krše se pravila na svakom koraku, počevši od toga da sputavaju našu slobodu izražavanja...naime lik je dobio otkaz jer je poslao mail svima u firmi, zabunom jadničak a da ne spominjem onu foru sa snimanjem svih razgovora s korisnicima, pa nas preslušavaju i tako dalje i tako bliže... |
|
|
|
|
|
deltaos
|
[quote="nevia"]
ajme meni! samo bi mi još falilo da idem šefu nosit namještaj! A valjda neće do toga doći! ma vjeruj mi krše se pravila na svakom koraku, počevši od toga da sputavaju našu slobodu izražavanja...[/quote]
..pa može se šefu ugoditi i na drugi način.hmm.. a ne samo crijep nositi...bez sputavanja slobode"izražavanja"... |
|
_________________ ..i opet DeltaOs.. |
|
|
|
fatcat
|
deltaos je napisao/la: ›
..pa može se šefu ugoditi i na drugi način.hmm.. a ne samo crijep nositi...bez sputavanja slobode"izražavanja"...
|
jel to is osobnog iskustva... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
deltaos
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Kapitalizam je zlo... Globalizacija je opci naziv za okrupnjavanje i sistematizaciju provedbe zla...
|
Ma ne fantaziraj.
Kapitalizam je najpošteniji od svih uređenja. Zna se kakvi su ljudi, takav im je i kapitalizam.
Ne možeš imati savršen sustav sa govnarima kao što su mnogi među nama.
Globalizacija je jedini način da se nahrane gladni i premosti razlika između bogatih i siromašnih.
Kome će biti podređena, ulagačima ili radnicima, ovisi o utjecaju interesne skupine.
Ne poričem da je danas sve okrenuto ulagačima: pravila Svjetske trgovinske organizacije, Međunarodnog monetarnog fonda, Svjetske banke, ali ljudi se trebaju osvijestiti.
Ne možeš petnaest godina biti ošamućena riba i onda htjeti natrag u žabokrečinu iz koje si jedva otišao.
Ili se osvijesti ili krepaj. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
fatcat
|
8 je napisao/la: ›
Kapitalizam je najpošteniji od svih uređenja. Zna se kakvi su ljudi, takav im je i kapitalizam.
|
pravi kapitalizam je u americi, gdje je vecina (85%) siromasna i radi za mimimalnu platu... u tom istom mjestu (hollywood) panduri pocnu smjenu u cetiri sata ujutro zato da potjeraju prosjake prije nego turisti dodu... pa, mozda bi bilo bolje da se obrinu o svojima prvo a onda o tudima |
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
|
|
|
|
|