Autor |
Poruka |
AmonRa Ukupno postova: 4 Lokacija: Os :) Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Onih sa malo soli u glavi ima taman da zadovolji omjer 1:1, pa sam i ja zadovoljan...
|
Štima, no što je s postotkom saliniteta na vašoj strani.
Kako to onda utječe na omjer!! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jebote koji topic... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
AmonRa je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Onih sa malo soli u glavi ima taman da zadovolji omjer 1:1, pa sam i ja zadovoljan...
|
Štima, no što je s postotkom saliniteta na vašoj strani.
Kako to onda utječe na omjer!!
|
Čitaj: "... malo soli u glavi..." ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Volio bih znati kada je nastala i tko je stvorio tu teoriju o brojcanoj nadmoci zena u gradu. Kad sam bio pican slusao sam o paklenom omjeru 7:1, tjeseci se da mi se jednog dana uz takav omjer "picka ne moze omasit'".
Sada je, vidim, palo na 4:1. "4:1 u korist zena" - hm, uz jednako znacenje, ovo bi bila korist jedino za lezbe... ;-)
Ovakva fama i ovako pretjerana i losa procjena mogla je doci jedino iz zenskog mozdanog pera. Opravdavajuci vlastite neuspjehe danas su mnoge zene sklone ovoj teoriji brojcane nadmoci. Tako se teorija prenosi s krila na krilo, iz kljuna u kljun.
Surova istina je da je omjer tu negdje, a gledano po dobnim skupinama - medju mladjom populacijom je nesto vise muzjaka, ali to se da objasniti samo jednom elementarnom nepogodom - brakom! Jos su stari Sumerani znali da "zene zive duze od muskaraca, jer nemaju zene", a ta je cinjenica i empirijski dokazana. Statistika je neumoljiva...
|
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Mungos,
Zašto je "surova istina je da je omjer tu negdje", ako se smije znati? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
aj odma mi je lakše! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
@Mungos,
Zašto je "surova istina je da je omjer tu negdje", ako se smije znati?
|
Pakleni plan mi je jednog dana biti alfa clan obitelji koja ce se sastojati od vise (jednakopravnih) zena, mladuncadi i mene. Ovakav (stvarni) omjer, uz sve ostale poteskoce proizasle iz drustvenih prilika i prirode zenskog karaktera, ne ide mi na ruku. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Plan je stvarno paklen ako misliš da će se žene slagati makar ih ti jednako tretirao. Jedino da ne znaju jedna za drugu, treću, četvrtu... ali to je stvarno pakleno.
Kad smo kod odnosa žena i muškaraca, kakvo bi bilo objašnjenje da je omjer muškaraca i žena kod suicida 2,1 : 1 ???
http://www.suicidi.info/epidemiologija.asp |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
nosorog Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
slatka moja amon ra takva razmera je
otprilike u vecini gradova da li to znaci da sada muskarci treba da budu srecni jer mogu da biraju. u tome je i najveci zajeb posto imaju sanse da biraju u tom biranju im prodje trecina zivota. zato predlazem da nagovoris drugarice i krenete u akciju. zgrabite prvog koji vam se svidi. mene zgrabi ti . prepoznaces me po majici na kojoj pise you belong to me |
|
|
|
|
|
|
|