Autor |
Poruka |
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
iskreno? Ne volim baš ni primati ni davati.To mi baš nije prioritet. Nekako mi to nije nešt. Al sve je to u glavi.
Al kad dajem onda pokušavam dati sve od sebe i nije prek kur.a !
Dajem samo zato što mogu gledat kako mi
partner uživa a samim tim se i ja napalim. I pokušavam biti što erotičnija jer ga to dodatno napaljuje i sreći nikad kraja. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
isse |
Zadnja promjena: ---s; 13.10.2008. 18:01; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
a jeste se pretrgli od odgovora!!!!!!!! jedino su kvakica i sister neš konkretno napisale!!!
pa ono dajte malo detalja! samo mlatite praznu slamu bem vas mutave!!!
vaš je problem što se međusobno znate pa vas je sprd neš konkretno napisati..mislim stvarno....
uopće niste ni za kakvu akciju! |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Korina je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a jeste se pretrgli od odgovora!!!!!!!! jedino su kvakica i sister neš konkretno napisale!!!
pa ono dajte malo detalja! samo mlatite praznu slamu bem vas mutave!!!
vaš je problem što se međusobno znate pa vas je sprd neš konkretno napisati..mislim stvarno....
uopće niste ni za kakvu akciju!
|
A sto bih trebao pisati kak ja to lizem!? Nek druge o tome pisu :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nego šta, trebao bi napisati kako ližeš,baš me zanima |
|
|
|
|
|
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Mmm...Dakle,koliko sam primjetio,ono što najbolje djeluje na ženu je kad vrhom jezika kružiš oko i na klitorisu,dok joj držiš dlanove na grudima,a bradavice između srednjeg prsta i kažiprsta i blago stišćeš.Dobre rezultate je pokazalo i polagano lizanje stidnih usana od dolje prema klitorisu ili sisanje klitorisa dok joj prstom,kao pravi arheolog pronalaziš g.Ako onda ne zamrači i ne počne preklinjat za penetraciju glavnog izvršnog organa,treba joj savjetovati da se okane ćorava posla i okači vaginu o klin.Što se tiče žena,tu nema neke pretjerane mudrosti,jer za sve što radiš ustima penisu,osim griženja,on je beskrajno zahvalan.Valja napomeniti da je najosjetljivi dio penisa donja strana glavića,pa tom dijelu treba posvetiti dužnu pažnju jezikom.Lizanje i stavljanje u usta testise je isto opako dobra fora,ako se naravno dotični udostojio odstraniti džunglu s istih.Mene osobno najviše napali kad vidim da mi se partnerica trza od užitka i bude toliko napaljena da joj se dimi iz kože. |
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ma abeceda je zakon. |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Isis je napisao/la: ›
Ma abeceda je zakon.
|
I to kineska,mi imamo malo slova |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
A kako onda pogađati ako ne zna kineski? |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....nakon oralnog sexa koji ja pružim ženskoj......ona zaboravi da sljedi i onaj drugi sex....
...nije da se sad hvalim.... ...al meni je sasvim ok....kad oralnim sexom dovedem nekoliko puta djevojku do vrhunca....pa je onda i nastavak sexa sasvim bolji i opušteniji za samu djevojku....a ne samo onaj sistem da ga umuvam....pa svako svojoj kuci.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
kiseli krastavac
Ukupno postova: 31 Spol: Žensko
|
|
Zadnja promjena: kiseli krastavac; 26.10.2012. 14:04; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
lolita_grl2 je napisao/la: ›
pa u zadnje vrijeme ni ne baš onoliko i kako bih htjela al opet to je druga priča ..
|
...bilo jednom davno, u kraljevstvu dalekom... |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Drobimir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mmm...Dakle,koliko sam primjetio,ono što najbolje djeluje na ženu je kad vrhom jezika kružiš oko i na klitorisu,dok joj držiš dlanove na grudima,a bradavice između srednjeg prsta i kažiprsta i blago stišćeš.Dobre rezultate je pokazalo i polagano lizanje stidnih usana od dolje prema klitorisu ili sisanje klitorisa dok joj prstom,kao pravi arheolog pronalaziš g.Ako onda ne zamrači i ne počne preklinjat za penetraciju glavnog izvršnog organa,treba joj savjetovati da se okane ćorava posla i okači vaginu o klin.Što se tiče žena,tu nema neke pretjerane mudrosti,jer za sve što radiš ustima penisu,osim griženja,on je beskrajno zahvalan.Valja napomeniti da je najosjetljivi dio penisa donja strana glavića,pa tom dijelu treba posvetiti dužnu pažnju jezikom.Lizanje i stavljanje u usta testise je isto opako dobra fora,ako se naravno dotični udostojio odstraniti džunglu s istih.Mene osobno najviše napali kad vidim da mi se partnerica trza od užitka i bude toliko napaljena da joj se dimi iz kože.
|
|
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Drobimir je napisao/la: ›
Mmm...Dakle,koliko sam primjetio,ono što najbolje djeluje na ženu je kad vrhom jezika kružiš oko i na klitorisu,dok joj držiš dlanove na grudima,a bradavice između srednjeg prsta i kažiprsta i blago stišćeš.Dobre rezultate je pokazalo i polagano lizanje stidnih usana od dolje prema klitorisu ili sisanje klitorisa dok joj prstom,kao pravi arheolog pronalaziš g.Ako onda ne zamrači i ne počne preklinjat za penetraciju glavnog izvršnog organa,treba joj savjetovati da se okane ćorava posla i okači vaginu o klin.Što se tiče žena,tu nema neke pretjerane mudrosti,jer za sve što radiš ustima penisu,osim griženja,on je beskrajno zahvalan.Valja napomeniti da je najosjetljivi dio penisa donja strana glavića,pa tom dijelu treba posvetiti dužnu pažnju jezikom.Lizanje i stavljanje u usta testise je isto opako dobra fora,ako se naravno dotični udostojio odstraniti džunglu s istih.Mene osobno najviše napali kad vidim da mi se partnerica trza od užitka i bude toliko napaljena da joj se dimi iz kože.
|
...eto....primjera kako uz pomoc goooglea možeš ispasti dobar jebac.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
|